pátek 5. června 2015

Osvětlení do bazénu

Osvětlení do vody pro betonové-foliové bazény. S dodávaným ovladačem máte možnost dálkově zapnout a vypnout toto osvětlení, další možností je ovládání barevného programu. V naší nabídce najdete široký výběr světel v různých výkonech, a to od 1do 3W. Mimo jiné nabízíme i osvětlení využívající LED technologii, včetně možnosti změny barvy.


Níže uvádíme jedny z nejprodávanějších možností. LED osvětlení do bazénů a fontán. Dále také v naší nabídce najdete kvalitní solární světla španělské firmy LEDEC SUN. Barevně univerzální a zároveň úsporné světlo do bazénu. Jak si ještě víc zpříjemnit pobyt v bazénu ? Co takhle pořídit si osvětlení bazénu ? Bazénová světla vám přinesou nové zážitky nejen z nočního.


Balení obahuje multibarevný LED pás a vodě odolné dálkové ovládání. Bazén nebo jezírko bez dobře provedeného osvětlení je jako restaurace bez dobrého piva. Pokud si chcete zpestřit a navodit příjemnou atmosféru v bazénu, udělejte si radost koupí našeho solárního osvětlení! Plovoucí bazénové světlo slučuje hezký zážitek a výhodný nákup za skvělé ceny! Prodej solárního plovoucího osvětlení realizujeme po celé ČR za příznivé ceny za přepravné (viz výše).


Uspořádejte party u bazénu nebo si zpříjemněte večer koupelí. Nabízíme osvětlení bazénu i speciální bazénové žárovky, které vytváří desítky barev. Stupeň krytí IP- vhodné do exteriéru. Podhladinové světlo (reflektor) 300W je určené pro všechny typy bazénů. Vyrobeno kompletně z bílého plastu ABS.


Osazení reflektoru do plastové dózy. Nezapomínejte ani na výrazné osvětlení schodů do bazénu a přístupové cesty z domu. Podél ní můžete kromě klasických dekoračních zahradních světel instalovat i nájezdová svítidla zasazená do země nebo moderní voděodolný LED pásek. Doplňte svůj venkovní bazén osvětlením.


Podvodní světla do bazénu navodí příjemnou atmosféru nejen při koupání, ale také při sezení u bazénu. Záleží tak čistě na vás, jaký typ světel a kolik jich zvolíte. V současné době se stávají moderními a hojně používanými LED světla do bazénu, která mají dlouhou životnost a nízkou spotřebu. Bazénové příslušenství představuje širokou škálu pomůcek a různých bazénových technologií, z nichž si můžete vybrat doplňky, které Vám usnadní údržbu bazénu (vysavače, síťky, kartáče, apod.).


Bazén - barevná vodní světla do bazénu Pokud zatoužíte po pestrobarevném osvětlení vašeho bazénu , vyberte si klasická nebo LED světla z nabídky Vágner. Večer po setmění dokáže osvětlený bazén úplné zázraky: prosvětlí vodu, ale také dokáže měnit barvy. Ovšem vše musí být podřízeno bezpečnosti a bez kvalitních vodotěsných svítidel to prostě nejde. Bazénové osvětlení Světla do bazénu vytvářejí estetický a dekorativní prvek bazénu. Kvůli bezpečnosti si ale nějaká ta LED světla do bazénu rozhodně pořiďte.


Ušetříte si tak zranění. S našimi LED stylovými světly navíc nezískáte jen zdroj osvětlení bazénu, ale také dekoraci. Zkombinujte LED svítidla k bazénu s dalšími venkovními světly a podtrhněte tak vzhled celého domu. Užijte si romantickou večerní atmosféru s osvětlením vašeho bazénu.


V této kategorii naleznete světla do bazénů, náhradní žárovky. Pro osvětlení bazénu zevnitř se jedná především o reflektorová svítidla s halogenovými žárovkami. Nedílnou součástí bazénu je vhodné a kvalitní bazénové příslušenství.


Kompletní nabídku filtrací, vyhřívání, vysavačů, protiproudů, osvětlení a dalšího příslušenství vám rádi představí naši specialisté, kteří také odborně poradí s výběrem toho nejvhodnějšího pro vás a váš bazén.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky