pátek 5. června 2015

Elektrické kosačky

Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo. Od príkonu elektromotora sa odvíja aj výkon celého stroja. Modely s vysokým príkonom pokosia trávnik rýchlejšie, ale budú mať vyššiu hmotnosť a spotrebu elektrickej energie.


Hlavnými prednosťami elektrických kosačiek na trávu sú hlavne tichá a ekologická prevádzka, nízka hmotnosť, ľahká ovládateľnosť, minimálne nároky na údržbu a spoľahlivosť.

Nie sú také hlučné ako benzínové, avšak sú o niečo menej výkonné. Vďaka elektrickému pohonu majú tieto kosačky veľmi tichú a ekologickú. Sekačka je vhodná pro zahrady či travní plochy do 4m2. Pracovní šířka je cm. Elektrická sekačka se systémem 2v– sečení, sběr.


V tejto kategórii nájdete rotačné elektrické kosačky , ktoré pracujú na elektrický pohon zo siete. Majú pohodlnú manipuláciu a voliteľne nastaviteľnú. Zberný kôš Rýchla, efektívna a pohodlná – taká je práca s touto elektrickou kosačkou, ktorá je určená na menšie plochy.

Prístroj ponúka pozície výšky kosenia a rukoväť s držiakom na kábel. V kategórii kosačky nájdete rotačné benzínové kosačky , elektrické kosačky , krovinorezy, vyžínače, akumulátorové kosačky , robotické kosačky. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach.


Lebo za krásneho počasia chcete do práce v záhrade investovať čo najmenej času. Tieto kosačky môžeme rozdeliť do dvoch kategórií – na benzínové kosačky s pojazdom a elektrické kosačky bez pojazdu. Značka u nás nemá takú dlhú tradíciu ani mohutnú prezentáciu, takže je ťažké o nej niečo zisťovať, na nás ale počas testovania zapôsobila ako spoľahlivá a kvalitná. Výhodou elektrických kosačiek je nezávislosť na pohonných hmotách a hlavne menšia hlučnosť oproti benzínových kosačiek. Rotačné kosačky sa ďalej delia na dva druhy podľa motora, a to na benzínové a elektrické , každé s vlastnými výhodami a nevýhodami.


Patria medzi univerzálne stroje, pretože sú schopné si poradiť s plochami najrôznejších rozmerov a členitostí, a preto bývajú typickými spoločníkmi v domácnostiach. Zaoberáme sa predajom lesnej, záhradnej, komunálnej techniky, ručného náradia a predajom, montážou a servisom bazénov a bazénového príslušenstva. Správny výber kosačky Bosch rozhoduje o peknom trávniku.


Rotak, vretenové kosačky na ozdobné trávniky alebo ručné.

Na naše kosačky sa môžete 1 spoľahnúť. V Mountfielde ponúkame len také modely, ktoré sme si sami odskúšali a za ktorými si stojíme. Každá naša kosačka prešla sériou extrémne náročných testov, takže ak si už vyberiete akúkoľvek, bude vám dobre slúžiť. Vyberte najpredávanejšie produkty kategórie elektrické rotačné kosačky Hľadajte podľa parametrov.


Deutschlands größter Preisvergleich mit über 53. Firma NOVÁTOR Košice je špecialistom na predaj, príslušenstvo, náhradné diely, e-shop, servis a opravu elektrických motorových kosačiek na trávu. Vaša registrácia bude potvrdená iba v prípde, že spľňate. Pre elektrické kosačky (12) Pre roboty na kosenie trávy (11) Pre benzínové kosačky (10) Pre ručné kosačky (1) Pre benzínové a naftové kosačky na trávu (1) Zobraziť viac Zobraziť menej. Centrálne nastavenie rezu.


Lištové a strunové kosačky. Technika pre dom, záhradu a dielňu. Internetový obchod Ajtech. Pripravili sme si pre Vás prehľadný návo ktorý Vám pri výbere kosačky pomôže.


Akumulátorové kosačky Benzínové kosačky Krovinorezy Robotické kosačky Rotačné elektrické kosačky Strunové kosačky Vretenove ručné kosačky Prísluš. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky