pátek 5. června 2015

Unanov koupaliště

Součástí koupaliště je sociální zázemí, občerstvení, parkoviště pro 1aut a 1kol. V Únanově na návštěvníky čekají plavecký a rekreační bazén, brouzdaliště pro děti a atrakce, jako jsou tobogan, skluzavka, vodní jeskyně, masážní. Různé hloubky několika bazénů uspokojí všechny věkové kategorie. Název koupaliště vznikl v dětské soutěži.


Plavecký a rekreační bazén, tobogán, skluzavka, vodní jeskyně, masážní lůžka a další vodní atrakce. V Únanově se nachází koupaliště s vyhřívaným bazénem a zázemím pro sportovní vyžití - tenisové kurty, plážový volejbal, restaurace, potraviny škola a školka, obchody a to vše ve vzdálenosti 5km od Znojma.

Koupání je možné také při. Ubytování v okolí koupaliště Pohoda v Únanově nabízí níže uvedené chaty a chalupy. Kemp a koupaliště Jetřichovice.


Krásné koupaliště s velkým bazénem a vodními atrakcemi, plaveckými dráhami a brouzdalištěm můžete navštívit v obci Únanov nedaleko města Znojma. Autokemp se nachází na okraji obce v těsné blízkosti koupaliště Pohoda a nabízí stání pro karavany včetně. Disponujeme plaveckým a rekreačním bazénem, brouzdalištěm pro děti, tobogánem, masážními lůžky a dalšími vodními atrakcemi. Moderní zázemí pro sportovní i kulturní akce, relaxaci, volný čas i zábavu nedaleko okresního města Znojmo. V majetku a správě Obce Únananov.


Provoz od jara do podzimu.

K dispozici je návštevníkům v blízkosti koupaliště i kemp. Bude polojasno až oblačno, místy přeháňky. Denní teploty až 27°C. Noční teploty až 12°C. Během otevírací doby koupaliště, které se nachází v těsné blízkosti, je občerstvení zajištěno na koupališti.


Mimo tuto dobu nabízí občerstvení tři restaurace a dvě prodejny potravin v obci. Při pobytu je možno využít koupaliště včetně sportovního zázemí. Pro děti je k dispozici 85m dlouhý tobogán, dětský bazén i brouzdaliště pro nejmenší. Součástí areálu je i hřiště pro nohejbal i volejbal, dětské hřiště s dřevěnými houpačkami a prolézačkami.


Fotogalerie únanovského. Diese Seite wurde zuletzt am 22. Possibility to rate the accommodation services only available to guests, who have used our reservation system to order services in the respective facility. Dateien sind unter den Lizenzen verfügbar, die auf ihren Beschreibungsseiten angegeben sind. Za teplého počasí si můžete užít vody, ale i různých sportů na souši, jako je beach volejbal, tenis, malá kopaná, stolní tenis či pétanque.


Právě jste zavítali na stránky koupaliště BEACH RESORT ORIGINÁL v Žabčicích u Brna. Tento vodní ráj vám nabídne dokonalý relax v několika bazénech s. Starší jistě ocení atrakci v podobě skákacího prknu, na němž však vřele doporučujeme maximální ostražitosti. Areál koupaliště Pod Horou v Němčicích totiž dle současných zvyklostí není pod dohledem kvalifikovaného plavčíka.

This feature is not available right now. Uuups, přišlo k nečekané chybě Opakujte akci ještě jednou. Pokud Vám vznikne znovu tato chyba - dejte nám. Prokopa v centru obce a také modernistickou meditační kapličkou zasvěcenou Panně Marii. Na pomery takovyhle vesnice nadherny koupalko.


Velky, cisty, se spoustou hrist,. Na těchto stáních je možno postavit i stany. Byla to výheň, na ulicích se ploužili jen největší odvážlivci, koupaliště byla nacpaná a zahrádky.


Jako nový správce koupaliště jsem přesvědčen, že spolu s pracovníky koupaliště jmenovitě plavčíky, chemiky, uklízečkami, pokladními a údržbáři tvoříme dobrý kolektiv, který již odvedl velký kus práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky