středa 3. června 2015

Plastové oplocení

Produkty DAMIWPC jsou kvalitní český výrobek. Mají neobyčejně dlouhou životnost. Navíc jsou vyráběny z běžných plastových odpadů z domácností (kelímky od jogurtů, láhve od šampónů, igelitové sáčky atp.). Jejich použití tak přisívá k využívání druhotných surovin.


Ploty a oplocení pro dům, zahradu nebo vaši firmu. Společnost České ploty, s.

Kompletní sortiment plotového. Využití profilů při výstavbě plotů je po všech stránkách velice výhodné – nehnijí, nekorodují, jsou nenasákavé, barevně stálé a nevyžadují proto žádnou údržbu. Na našich stránkách se dozvíte vše důležité pro volbu bezúdržbových výplní plotu, výplní vrat a vchodových branek.


Provedeme realizaci oplocení předzahrádky , oddělení zahradních prostor, či zabezpečíme pros. Krytky, které profily ukončují, mohou být rovné či oblé. Plotové pole lze provádět v rovném provedení, oblém a do sedla. Krytky matic plastové PVC, Prodloužení sloupků (nástavce),.


PLASTOVÉ A DŘEVOPLASTOVÉ PLOTOVKY. Rádce pro výběr vhodného oplocení.

Výběr vhodného příslušenství. Nejčastěji se na oplocení rodinného domu, zahrady či firemního areálu využívá pletivo klasické čtyřhranné nebo svařované. Krom pletiva je v poslední době hojně využíváno také svařovaných plotových panelů. This video is unavailable. Výhodou tohoto systému rozličných plotových prvků a kamponentu , je nejen jejich tvarová stálost , ale take odolnost vůči UV záření.


Dále pak vysoká variabilita a po domluvě možnost výroby nových profilů. Zaměřujeme se na obklady fasá obklady soklů, půdní schody, okenní parapety, vchodové stříšky, interiérové obklady, nerezové zábradlí, plastové palubky, oplocení či umělé živé ploty. Dodáme Vám kompletní nové oplocení.


PLOTY - PLETIVO - jsme firma, která se zabývá internetovým prodejem plotů a kompletního oplocení. Pletivo na plot, ploty, oplocení. Nakupujete u společnosti s dvacetiletou tradicí a tak Vám velmi rádi odborně poradíme. Oplocení - plastové plotové latě - tříhranné (17) Nabídka tříhranných plotovek plastových v hnědé barvě. Jde o odolné, robustní latě odolné vlhkosti, plísním i škůdcům.


Dodáváme vše pro oplocení vašeho pozemku. Nabízíme levné pletivo pro oplocení zahra sportovišť či průmyslových objektů a plotové sloupky a vzpěry , a to poplastované, pozinkované i betonové sloupky. Vše pro ploty a oplocení, materiál na plot, příslušenství plotu i kompletní realizace plotů a oplocení na klíč.


Základní provedení se dodává v bílé barvě. Díky jednoduchému systému je montáž bezúdržbového plotu jednoduchá. Provádíme veškeré činnosti spojené s realizací plotů a oplocení pozemků – montáže, opravy a stavby plotů na klíč.

Naše ploty můžete nalézt kolem. Celoplastové pletivo Polynet je univerzální a levný typ oplocení. Používá se zejména jako ochrana stromků. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů (ploty, pletiva, brány, branky, vrata, vrátka) na klíč.


Plastové a dřevoplastové plotovky. Vyberte si z naší nabídky pletivo pro oplocení rodinných domů, zahra okrasné pletivo na záhony nebo průmyslové pletivo. Nejsme pouhým dodavatelem plotů, ale výrobcem s nejširší výrobní škálou pletiva v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky