čtvrtek 11. června 2015

Plot z kamene

Dejte přednost moderním fasádním obkladům se snadnou aplikací. Fasádní obklady z umělého kamene nebo z lícových cihlových pásků. Použitý materiál žula - soklový kámen.


Hlavy sloupků a podezdívky budou ukončeny kamennými deskami. Kamenné ploty a moderním vzhledem.

Jde o systém drátěných pevnostně svařovaných sítí vyplněných kameny. Funkce plotu z lomového kamene. A vypadá naprosto úžasně.


Tyto kamenné ploty jsou vyráběny nejčastěji z ručně vybíraného lomového kamene. Tím je zaručena vysoká kvalita jednotlivých dílů a plot vypadá celkově naprosto dokonale. Ruční třídění kamene by mělo být jedno z kritérií, podle kterých budeme vybírat zhotovitele naší stavby.


Křemenec Bstavební kámen pr. Kámen na výstavbu suchých zídek , zdění nebo jako náplň do gabionů z našedlého křemence.

Jsme hrdí na naše specialitky z kamene, jako bazénové lemy, kamenné parapety a kamenná mozaika. Obklady do koupelny , terasová dlažba , dlažba do kuchyně a obklady za kuchyňskou linkou jsou další významnou produktovou skupinou našeho sortimentu. Plot z kamene zde tvoří souvislou stěnu, která je doplněná kovanou výplní a také kovovou bránou. Stejně jako u všech plotů, i zde bylo nutné vybudovat dostatečně hluboký základ. V případě plotů z kamene je to základ o hloubce centimetrů pod zámrznou hloubku.


Pre gabióny a gabiónové konštrukcie je vhodný kameň, ktorý svojím zložením zaručuje, že vplyvom poveternostných podmienok nedôjde k zmene jeho štruktúry. Oplotit svůj pozemek anebo zbudovat opěrnou zeď můžete funkčně, ale i krásně. S našimi produkty máte na výběr.


I zde v rozličných velikostech, mnoha. Kvalitní okrasný plot z prefabrikovaných betonových sloupků a desek. Předností plotů z betonových prefabrikátů je relativně rychlá montáž, vysoká pevnost a dlouhá životnost.


Nyní, když víte, jak se dělá plot z kamene s rukama, a byli schopni zajistit, aby konstrukce kamenné zdi - proces dlouhý, namáhavý a zdlouhavý. Ale výsledkem takové výstavby je stokrát vyplatit všechny peníze, úsilí a čas strávený. Pokud vaše vlastní zkušenost nestačí, svěřte práci odborníkům. Co by mohlo být lepší ochrana než plot z kamene - je to na věky, a také slouží jako vysokodekorativnogo prvek krajiny designu na venkovském sídle. Plot může být vyrobena z různých materiálů aněkolik technologií, ale jedná se o kámen plot je nejspolehlivější.


Kromě toho konstrukce umožňuje atraktivní vzhled kamene.

Nejčastěji se při stavbě plotů používaných přírodní materiál, ale v posledních letech získávají na popularitě a umělé náhražky. Kameň nemusí byť Vašou prvou voľbou pri projekte vášho nového oplotenia. Stavby na klíč zajistíme kompletní stavbu z kamene - výkopové práce, terénní úpravy, vč. Veškeré prvky plotu jsou z nerezového materiálu a výplň je z kamene. Plotové díly vyrábíme v dílně, na stavbě se jen usazují sloupy a plní se kamenem plotové pole.


Spojením dvou výše uvedených ušlechtilých materiálů vzniká plot, který je krásný, moderní a hlavně bezúdržbový. Kamene sa začali ukladať najskôr na kopy a neskôr sa z nich začali formovať akési predelenia jednotlivých pozemkov. Tisíce takýchto múrov vidíme napríklad v Chorvátsku.


Ceník hotových zdí z gabionových košů – pro bližší info klikněte ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky