středa 10. června 2015

Plotové prvky betonové

Betonové plotové prvky a opěrné zdi Potřebujete svůj pozemek obehnat moderním betonovým plotem nebo na něm vystavět opěrnou zeď? Pak jste na správné adrese. Zdící prvky pak dotvoří celkový dojem z atraktivní a designově nesmírně originální zahrady. Vyrábíme betonové plotové tvárnice a stříšky v různých površích.


Dále nabízíme ztracené bednění, které se používá pro zdění základů. Průběžné plotové stříšky a sloupové hlavice se používají k finálnímu zakončení(zakrytí) zdících plotových prvků, ať už FACE-BLOCKů nebo.

Venkovní dlažba a betonové stavební prvky - Náš sortiment Prohlédněte si naši nabídku betonové dlažby a dalších betonových stavebních prvků pro venkovní a zahradní architekturu. Bezplatně vám poradíme a zajistíme vyřízení objednávky až po dopravu zboží k vám domů. Betónové plotové dielce je možné skladať na seba až do výšky 5m. Veľkou výhodou je dlhá životnosť, vysoká bezpečnosť, bezúdržbovosť a vonkajšia vizuálna ochrana.


Rafinované betonové ploty pro každého, kdo chce mít kolem domu výjimečný plot. S dřevěnými prvky Dřevo skvěle doplní a na pohled odlehčí betonový plot. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky , výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Použít můžeme betonové plotové patky PP, které navlékáme na ocelové nebo betonové sloupky.


Plotovou desku umisťujeme cca mm pod úroveň terénu.

Plotové desky osazujeme do k tomu určených držáků. Desky je možné dávat i na sebe a vytvořit z nich tak ucelenou pevnou plotovou konstrukci. Zde najdete betonové plotové sloupky, patky a podhrabové desky určené k výstavbě oplocení. Máte moderní dům a rozmýšlíte se jak ho oplotit?


Sloupy a podhrabové nebo soklové desky. PLOTOVÉ PRVKY - Novinka na trhu. Efektní, cenově dostupné a nenáročné na údržbu. Povrchová úprava vymývaný.


Dlažby Ploty a zdicí prvky Tvář dřeva Tvář kamene Obrubníky a palisády Prvky zahradní architektury Betonové obklady Svahové prvky Vegetační dlažby a žlaby. DITON let Tvář dřeva, tvář kamene Ploty a zdicí prvky. Vyobrazené průběžné plotové stříšky jsou ve standardních rozměrech. Betonové armované sloupky určené k dočasnému nebo trvalému oplocení pozemků, zahra ohra sadů, stavebních parcel atd.


Ploty lze sestavit jako betonové stěny, nebo částečně průhledné v kombinaci beton - dřevo. Máme vše od moderních hladkých linií až po prvky s rustikálním. Zdicí prvky a plotové tvárnice – tvarovky, zdicí systémy, zdicí kameny, betonové.


Vyzdili jste si nový plot nebo renovujete starý a nemůžete sehnat odpovídající plotové stříšky a sloupové hlavice pro jejich nestandardní rozměr? Postavit plot, zídku nebo opěrnou zeď s prvky BEST je snadné. Spoľahlivý a osvedčený dodávateľ betónových výrobkov, kanalizačných prvkov, stropného a komínového systému.


Múriky a betónové ploty sú prvky malej architektúry, ktoré ponúkame, umožňujú stavať múriky, ohrady, či vysoké záhony podľa vlastného uznania.

Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Prodáváme levně ztracené bednění, štípané tvárnice, plotové prvky , plotové stříšky od výrobců DITON, PRESBETON, BEST. Murovacie plotové prvky Okrasné štiepané tvárnice Striešky hladké a štiepané Murovacie bloky History Brož Venezia Brož Muráno Štiepaný kameň Svahoblok Betónová tehla Debniace tvárnice Pokládkový plán Certifikáty Cenník Fotogaléria. Pořídit si od nás můžete praktické betonové tvarovky, betonové opěrné zdi, střešní krytinu či prvky zahradní architektury.


BEST ZÁKRYTOVÁ DESKA I colormix arabica. Zajímavě řešené zákrytové desky s okapničkami na spodní straně. Vhodné pro plotové prvky BEST Nat.


Betonové úhelníky LiaStone jsou univerzální dílce pro rychlou a jednoduchou úpravu členitého terénu, např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky