středa 10. června 2015

Zahradní dětské hřiště

Schnell und sicher online buchen. Luxusní dětské hřiště s turbo tobogánem, balkonem, vestavným domečkem s integrovanou kuchyňkou, pískovištěm, kombi lezecí stěnou, houpačkovým modulem, a spoustou doplňků. Certifikované dětské hřiště Jungle Gym se díky své variabilitě hodí do každé zahrady. Herní sestavy Jungle Gym je možné použít i jako vybavení pro.


Dětská hřiště od FATMOOSE.

Chceš ve své zahradě opravdu skvělé dětské hřiště ? Pak jsi u FATMOOSE naprosto správně! Tady je k mání zkrátka všechno. Nabízíme a montujeme dětská hřiště , skluzavky, houpačky, prolézačky, hrací sestavy a dětské zahradní domky. Nabízíme kvalitní zahradní nábytek pro každodenní užívání – zahradní stoly, lavice, křesla pevná i polohovací, dřevěné lehátka, slunečníky. Vyberte si pro sebe to nejlepší, značka Bear County je zárukou kvality.


K dostání jsou i další druhy dětských hřišť s možností různých doplňků.

V naší nabídce najdete jak dřevěné dětské domečky, tak i plastové dětské domečky. Najdete zde dětské hřiště , zaujme Vás trampolína, dětský domeček, ale také houpačky nebo hračky do bytu. Naši nabídku neustále rozšiřujeme, aby bylo z čeho vybírat. Pokud se ale v naší nabídce trochu ztrácíte, neváhejte nás kontaktovat. Vyrábíme dětská dřevěná hřiště.


Venkovní i vnitřní hřiště pro soukromé účely, na zahradu i veřejná prostranství. Dle dohody zajišťujeme dopravu a montáž vybavení. Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu, dětské skluzavky, zahradní houpačky nebo dětská pískoviště.


Tip na zábavu pro děti ve středních Čechách - dětské hřiště , dřevěný labyrint. Adresa: Míru 4 Cerhenice, Česká republika. Všechna hřiště jsou maximálně bezpečná a navržená tak, aby bylo minimalizováno riziko zranění dětí. Hřiště jsou vyrobena z odolných materiálů a splňují veškeré normy platné pro dětská hřiště do veřejných prostorů i pro hřiště určené k soukromým účelům. Jetzt buchen mit Booking.


Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt!

Einfach, schnell und sicher buchen! Dovážíme do ČR a vyrábíme v ČR. Zahradní domky od prémiového výrobce Palmako a Herold. Rozvážíme po celé ČR a montujeme po celé ČR.


Pokud máte zájem například o montáž, nátěry, střešní krytinu a domek na klíč. Neváhejte nás kontaktovat. Obratem Vám učiníme nabídku.


Udělejte dětem obrovskou radost a vytvořte jim hřiště přímo na zahradě. Pokud si na montáž netroufáte, rádi Vám dětské hřiště namontujeme přímo na Vaší zahradě. Pro zahradní dětská hřiště Jungle Gym můžete volitelně také dokoupit další zábavné doplňky pro rozšíření vybavení dětského hřiště, které vašim dětem zpestří zábavu.


Můžete také dokoupit další přidavné moduly , jako jsou zahradní houpačky , další skluzavka , pískoviště či šplhací stěnu nebo lano, kterými dětské hřistě na zahradu rozšíříte. Přijeďte s dětmi vyzkoušet dětské domečky a dětské sestavy v našem výstavním areálu. Můžete si zdarma zaskákat na čtyřmetrové trampolíně a děti si pohrají na dětském hřišti.


Přímo v areálu je prodejna, kde si můžete zakoupit skluzavky, houpačky a ostatní zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky