úterý 2. června 2015

Půjčovna grilů na sele

Grily jsou určené na kýty, selata, kuřata, krůty či krocany podle vašich možností. Perfektní party je spojená s vůní grilovaného masa. Pro snadnější manipulaci je gril opatřen kolečky.


V naší půjčovně na Vás čeká druhů grilů , na kterých si můžete ugrilovat nejen kýtu, kuřata, krůtu, ale i sele nebo jen steaky. Pokud Vaše oslava, párty nebo jen večírek postrádá i zahradní nábytek, tak i ten je možno si u nás zapůjčit. Vše za rozumné ceny dostupné pro každého.

Rezervace nejlépe telefonicky na tel. Skvělý a vyzkoušený gril na sele, kýtu a jehně TYP GPORK u Vás doma nebo na gastro akci. Půjčíme kompletní sestavu s motorem 220V.


Nevyvážené maso motoru nevadí, tenhle pracant s Vámi zvládne každou párty. Vyzkoušeno na mnoha společenských událostech bez sebemenších problémů. Grily jsou také velikostně vhodné pro grilování kýt, grilování krocanů nebo krůt. Nově půjčujeme již grilů ! Nabízíme pronájem zahradních grilů na Vaše soukromé i firemní akce.


Největší klasikou pro vaší akci je grilované sele.

Společenská událost bez selete na grilu je jako party bez piva. Nenechte se zahanbit, pomůžeme vám. Z místního chovu pro vás vybereme ideální. V případě zájmu Vám také můžeme zajistit grily na seleta nebo kýtu dle Vašich požadavků.


V ceně za pronájem grilu není započítáno mytí grilu. Toto si zajistí zákazník nebo bude účtován poplatek 2– 4Kč dle typu grilu. Dobrý den,připravujeme novinku na příští rok a to zapůjčení grilu na sele.


Texim Hradec Králové, kde si můžete vybrat z pěti druhů grilů , na kterých si připravíte chutnou kýtu, kuřata, krůtu či dokonce malé sele. Půjčovna začne fungovat kolem března příštího roku. Také už cítíte tu libou vůni grilovaného masa? Gril na sele,kýtu nebo kuřata s kvalitním motorem na 220V(je v ceně grilu).


Pro kvalitní grilování vám můžeme zapůjčit větší gril, na kterém si můžete ugrilovat třeba prasátko nebo i jiné. Půjčujeme a také prodáváme kvalitní grily BURNER G55. Gril má topeniště vzadu se silným roštem, přívod vzduchu lze regulovat klapkami na. Selata odebíráme od kvalifikovaných řezníků. Sele nakládáme minimálně dny před samotným grilováním selete ve speciální marinádě s naší tradiční recepturou.


Sele grilujeme hodiny před prvním ořezem. K dispozice v Olomouc, Šumperk, Mladějovice. Pronájem grilu na prase.

Firma aktivservis se zabývá kovovýrobou, zejména však posuvných bran, grilů na sele a ostatních atypických konstrukcí. Na sele či kýtu do 30kg. Sele, které není marinované - naložené, je vhodné si nechat napíchat solí.


Mnoho rad ke grilování selete - prasete najdete v Užitečných informacích K ceně za masa je při vyhotovení faktury připočtena částka ve výši 10- Kč (bez dph), která slouží k úhradě nákladů na dopravu na odběrné místo a další služby spojené s prodejem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky