středa 3. června 2015

Ultrazvukovy gel

Schau Dir Angebote von ‪-gel‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Kontaktný gél zlepšujúci vodivosť ultrazvuku. Vhodný na použitie u všetkých terapeutických aj vyšetrovacích ultrazvukových postupov.


Sonografický gel 500ml čirý. Kč bez DPH 3Kč s DPH. Medigel se používá pro ultrazvuková vyšetření. Vyznačuje se vysokou odolností proti vysychání. Gel Medimá ideální viskozitu a při aplikaci z láhve.


Přípravek je založen na bázi surovin, které se běžně používají v dermatologii a kosmetice. Přípravek nepoškozuje ultrazvukové zařízení, nedráždí pokožku, proto je vhodný pro alergiky. Aplikační vlastnosti odpovídají cizím výrobkům stejného určení a byly s pozitivním výsledkem ověřené na několika nezávislých zdravotnických pracovištích. Aplikuje se takové množství gelu, aby byl přenos ultrazvuku efektivní, přibližně v 1-2mm vrstvě. Nepoužívejte na podrážděnou, poraněnou nebo nemocnou pokožku.


Gel může způsobit podráždění a zarudnutí pokožky u osob přecitlivělých na konzervační látky. V ponuke máme kvalitné ultrazvukové gély aj na citlivú pokožku. Navštívte náš web a dozviete sa viac! Gel sonografický Echophonic ultrazvukový 5l Kruuse.


Gel pro ultrazvukové vyšetření. Náhradní náplň Tento gel je ve vodě rozpustný a hypoalergenní. Po použití odstraňte gel za pomoci ubrousku nebo opláchněte vodou.


V katalogu nemáme podrobnější informace o ultrazvukovy gel. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Versand so einfach wie nie: Mit jumingo. Paketdienste, eine Plattform. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu. Ultrazvukové gely za skvělé ceny, od odborníků. Kvalitný vodivý gél pre EKG a EEG do slovenského výrobcu. Vhodný doplnok pre použite s našimi produktami ako žehlička na pleť, kavitačný prístroj proti.


Vynikájící poměr kvality a ceny. Je vhodný pro citlivou pokožku. Velkoobchod a spolehlivá distribuce v ČR a SK. Prípravok je založený na báze surovín, ktoré sa bežne používajú v dermatológii a kozmetike. Prípravok nepoškodzuje ultrazvukové zariadenie, nedráždi pokožku, preto je vhodný pre alergikov.


Vodivý gel Ryor Professional 250ml Ryor Professional Vodivý gel 250ml Základní vodivý kontaktní gel pro kosmetické ultrazvukové ošetření je nutný při práci s ultrazvukovými přístroji, aby ultrazvukové vlny pronikaly do kůže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky