úterý 11. prosince 2018

Posypový vozík na hnojivo

Ručný posypový vozík s reguláciou posypu. Ruční posypový vozík s regulací posypu. Proč využít rozmetadlo nebo aplikační vozík při aplikaci hnojiv Hlavním důvodem pro použití rozmetadla při aplikaci hnojiv je rovnoměrnost a přesnost aplikace. Posypový vozík pre viacúčelové použitie, ktorý je navyše vybavený reguláciou dávkovania.


V závislosti na ročnom období i súčasnej potrebe ho možno použiť pri siati, hnojení alebo solení v zimných mesiacoch. Vybírejte si Rozmetadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Součástí je klapka pro ovládání množství rozsypávaného. Profilované kolesá ponúkajú optimálnu priľnavosť na všetkých povrchoch pri všetkých typoch aplikácie. Posýpací vozík XL má navyše kryciu dosku pre presný rozptyl v rohoch. S inovativním, vysoce pružným rozmetacím válcem pro přesné dávkování. Posyp můžete na vozíku snadno regulovat.


Díky patentovanému rozptylovému válci se se všemi sypacími vozíky snadno manipuluje a je zajištěn rovnoměrný rozptyl materiálu bez ohledu na rozdílnou velikost zrna - jemný vápenec, hnojivo nebo sůl. Patentovaná uzavírací lišta s těsnícím okrajem uzavírá zásobník dokonale těsně. Krycí klapka zajišťuje snadné čištění.

Predam jednu sezonu pouzivany posypovy vozik na hnojivo alebo travu pripadne sol. Vozik je plne funkcny v 1 stave. V zimě pro posyp solí nebo jemným štěrkem. V létě při péči o trávník – hnojiva nebo semena. Variabilní šířka posypu až do m, nádoba s objemem l. Ešte doma nemáte posypový vozík ? Teraz nastal ten pravý čas to napraviť.


Kúpte si posypový vozík HECHT 21 ktorý vám veľmi uľahčí prácu na vašej záhrade. FESTA Vozík posypový 12L. Velká kola usnadňují pohyb v nekvalitním terénu.


HECHT 2rozmetač - posypový rozmetací vozík Popis produktu posypový rozmetací vozík HECHT 270: Manuální rozmetač s obsahem nádržky l Hecht 2rozm. Dobrý den , Prodávám tuto trojici pomocníků. Skvělá Vřetenová sekačka Wolf-Garten TT.


Vozík je vyrobený z odolného plastu, ľahko sa čistí. TRAVIN hnojivo na trávníky s účinkem proti plevelům představuje moderní způsob likvidace plevelů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Jediná chyba čo má je , že sa nedá nastaviť regulácia posypu. V letním období se potom používá na zahradě pro osévání trav a podobně. Zahradní rozmetadlo u niverzální zahradní rozmetadlo - sečka pro soukromé použití v zahradě, na cestách a silnicích. GARDENA sypací vozík L je optimálně vhodný pro rozptyl hnojiv nebo. Rozmetací kotouč distribuuje posypový.


Kvalitní ruční posypový vozík s možností regulace posypu. To je jedno jaký- všechny stojí za prd! Nejlepší je daný materiál. PVC nádoba vhodný na hnojivo , osivo, sůl, písek přizpůsobený na používání v létě i zimě velké, široké pneumatiky o. Zajisté potěší svou skvělou cenou a kvalitním zpracováním.


Konstrukce zařízení a posypový mechanizmus zajišťuje vždy rovnoměrné dávkování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky