středa 3. června 2015

Bazénové lemy

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Společnost MADEKOP, spol s r. Ze široké nabídky výrobků je možno obložit každý, i atypický bazén.


Umělý pískovec je sériově vyráběný v barvě bílé nebo probarvený do žlutého melíru.

Firma F-beton z Lázní Bělohrad se již několik let zabývá výrobou betonových prvků určených k použití při zhotovení rodinných i veřejných bazenů. Nabízíme vysoce kvalitní betonové lemovky z Francie , což je bazénářská velmoc. Bazénové lemy a dlažba z vibrolitého betonu PCC. Tyto bazénové lemy svým vzhledem a barevností vhodně korespondují s dlažbami z řady Natural, které mohou být použity k dláždění okolí bazénu.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Prosím aktualizujte si svůj prohlížeč nebo vyzkoušejte otevřít stránky v jiném prohlížeči.

Vypadá to, že používáte zastaralý prohlížeč. Dílce bazénového lemu umožňují olemování bazénu pravoúhlého nebo oválného půdorysu. Produkty - bazénové lemy : Greek Stone.


Lemy a obruby na okraj bazénů z umělého pískovce, betonu a prřírodného kamene. Protiskuzové a mrazuvzodrní, hodí se ke většine používaných bazénů. Vzhledem k účelu použití jsou převážně vyráběny v pastelových barvách. Vyrábějí se v různých rozměrech a mohou být barveny anorganickými světlostálými pigmenty.


Barevná stálost je daná probarvením celého průřezu výrobku, ne jen jeho povrchu. Jsou v širokém sortimentu povrchů, tvarů, rozměrů a barev. S našimi bazénovými lemami, dostane Váš bazén pečať elegantného vzhľadu, bezpečného a dlhoročného estetického využitia. Schody, obrubníky, bazénové lemy z přírodního kamene jsou vhodné do interiéru i exteriéru.


Největší výběr přírodního kamene a největší skladovové. Oborem naší firmy jsou převážně bazénové lemy pro vnitřní i venkovní bazény, jejich výroba a aplikace. Zboží označené Dostupnost: dní od objednání bude vyrobeno po té, co zboží objednáte. Důvodem je velké množství.


Vyznačují se vysokou kvalitou a dlouhou životností.

Nabízíme bazénové lemy z travertinu, které umožní olemování bazénu s pravoúhlým půdorysem. A abychom nezapomněli – lemy korespondují s travertinovými dlažbami, které máme v naší nabídce. Betonové bazénové lemy Mystery se vyznačují vysokou kvalitou a velmi dlouhou životností. Jejich vzhled a zpracování zdařile imitují strukturu přírodního kamene.


Jsou probarveny v celém svém průřezu, čímž je zaručena jejich stálobarevnost. Jsme výrobci a dovozci bazénových lemů, které zakončí Váš bazén a napojí ho na dlažbu okolo Vašeho bazénu. Bazén je poutač pro oči v každé zahradě. Přehled výrobního sortimentu bazénových lemů a dlažeb StoneAge.


Kamenné bazénové lemy pro využití jak u venkovních, tak i vnitřních bazénů je nejběžnější a kvalitativně nejvhodnějším způsob řešení tohoto detailu. Bazénový lem z kamen je odolný, jeho povrch neklouže a zaoblená hrana slouží jako vlnolam. Rádius R30cm - bílá - N6: Bazénový lem rádius vnitřní se zoubkem z umělého pískovce.


Počet ks pro roh 90stupňů - 2ks Počet ks pro kruh 3st. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Samozřejmostí pro naše zákazníky je také výroba bazénových lemů na standartizované bazény.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky