středa 3. června 2015

Ovoce guava

Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Sicher durch den Winter. Die Guave , die auch Guajave oder Guayaba heißt, ist eine exotische Beerenfrucht.


Sie lässt sich heute in allen tropischen und subtropischen Ländern kultivieren. Tato plodina je u nás málo známá.

Přezdívá se jí poklad Inků. Kvajáva (též guave ) je ovoce stromu kvajáva hrušková (Psidium guajava) z čeledi. Více ho má pouze acerola a šípky. Plody guave mají měkkou voskovitou slupku, jsou zprvu zelené, v plné zralosti žluté.


Mají kulovitý až oválný tvar, povrch bývá hrbolatý a hořký, nebo. Je velmi vhodným energetickým zdrojem, ve 1g dužiny se ukrývá až 1Kcal. Místo čokoládové tyčinky zkuste pro jednou trochu exotiky.

Jak vypěstovat rostlinu Guave ze semen. Semena Guavy vyséváme do substrátu pro pokojové či tropické rostliny. Rostlina potřebuje mnoho světla a pravidelnou.


Gastronomie- Guava in Mertingen bietet Leistungen und Services aus dem gastronomischen Bereich an. Guava je sladké a chutné ovoce kultivované v tropickém podnebí. U nás ho najdeme také pod názvem kvajáva. Toto sezónní ovoce, vědecky známé jako Psidium guajava, je kulatého nebo hruškovitého tvaru a je světle zelené, žluté nebo hnědé.


Má bílou nebo kaštanovou dužinu v závislosti na tom, o jaký druh se jedná. Má malá tvrdá semena obalená měkkou sladkou buničinou. Nezralé plody jsou zelené, plně dozrálé slámově žluté. Ovoce kvajávy obsahuje asi cukrů. Riesenauswahl an Markenqualität.


Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.

Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Guava , ovoce , především, ale také rostlina, méně známá než první, ale podstatná. Plody vyrůstají v tropických a subtropických zemích na jahodových stromech Psidium kvajávy. Guava se často využívá i na výrobu přírodních sirupů, jako základ punče nebo zmrzliny.


Na kostičky pokrájená dochutí jogurt nebo ovesné vločky. Nejčastěji se ale s tropickým ovocem setkáte v míchaných koktejlech, i když je využití guavy daleko širší. Guave je strom dorůstající výšky několika metrů. Má drobné bílé květy, z nichž se vyvarovat bobule kulatého nebo vejcovité.


Guava je výtečné tropické ovoce, které má nesčetné množství prospěšných vlastností. Spolu s ovocem se však nabízí i jeho listy. Jsou také zdravotně přínosné, o čemž se přesvědčíme právě v tomto článku, který jim je věnovaný.


Açaí na tigela, připomínající zmrzlinový pohár, chutná jako rozmixovaná ovocná dřeň, něco mezi borůvkami a brusinkami, a Brazilci si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky