pátek 5. června 2015

Houpačka závěsná

E-Mail-Marketingspezialisten. Professionelle Hilfe von Anfang an. MailChimp schlüsselfertig für Sie. Spodní materiál: 2xtextilene. Polstr a polštář - výplň z.

Houpačka závěsná MARGARITA hnědý polstr. V-garden VEGAS Zahradní houpačka. Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé.


Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Elegantní závěsná houpačka je vyrobena z ocelových trubek s povrchovou úpravou, která zaručuje dlouhou životnost konstrukce. Koš je vypletený kvalitním.


Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies.

Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Jak vybrat dětskou houpačku podle věku dítěte? Pro nejmenší děti do věku měsíců se hodí závěsná houpačka nebo skládací houpačka s konstrukcí. Závěsná houpačka do bytu Hledáte závěsnou houpačku do bytu? Na houpačce se mohou houpat i dvě děti.


Je určena pro venkovní použití. Ratanové produkty jsou vyráběny na Jávě, každý kus je vyráběn ručně – každý kus je originál. Samotná houpačka má rozměr 95x118xcm. Nosnost houpačky je 1kg. Bílá závěsná houpačka Bella se světle zeleným polštářem.


Kč Zahradní závěsná houpací lavička kovová Goleto Vintage. Stačí doma vybrat vhodné místo a zjistit, zda stropní konstrukce houpačku s osobami unese. Maximální nosnost houpačky je kg. Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let.


Pokud ale víte, že přichází jen krátký letní deštík, houpačku rychle sbalíte a ukryjete před deštěm. Jak opět vykoukne sluníčko, můžete ji hned znovu zavěsit a hurá do ní.

Kulatou závěsnou houpačku můžete využívat jak doma, tak venku nebo na terase. Pro děti je to zábava a zároveň procvičení motoriky. Součástí je nadýchaný polštář v hnědé barvě potahové látky a také masivní závěsná konstrukce sloužící k zavěšení houpačky. D0ZÁVĚSNÁ houpačka TEXAS závěsné křeslo ŠEDÉ - ROJAPLAST.


Ratanová závěsná houpačka SARAH je perlou zahra teras, ale i interiérů. Parádně si na ní odpočinete. Letní slevy za zvýhodněné ceny do 18. Houpací křeslo s pěnovým polstrem ALPHA. Dětská závěsná houpačka pro děti, která má vysokou opěrku na záda a vyndávací přepážku mezi nožičkama, která brání vypadnutí dítěte ze sedáku.


BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky