pátek 5. června 2015

Sekera x7

Rukavice pro všestranné použití. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Záruka rokov po registrácii.


Ideální pomocník pro pravidelnou tvorbu otopu v chladnějších měsícíh. Vhodná pre väčšinu prác okolo domu, chaty, chalupy alebo v lese.

Teflónový povrch ostria, rukoväť je. Menšie univerzálna sekera XFiskars. Jedná sa o nový model s. Nová geometria čepele a nový dizajn čepele. Díky malým rozměrům a možnosti připnout na opasek se.


Tato řada nabízí ostré sekery. Díky tomuto setu špičkových seker se poperte jak s těmi. V HORNBACHu sa všetko točí okolo stavby, bývania a záhrady. S našimi projektami porastiete.

Má přepracovaný kryt čepele pro snadné přenášení. Univerzální sekera je vhodná pro přípravu drobného dřeva při kempování. Porovnání cen fiskars sekery x, srovnání cen fiskars sekery xna portálu HLEDEJCENY. Hmotnost čepele 470g, celková hmotnost 640g.


FISKARS Kempinková sekera X7. Malá univerzální sekera. Fiskars univerzální sekera Xje určena především pro tesaře, outdoor aktivity, také do auta, na loď, nebo na chatu. Pro její malou váhu je možné ji. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Technické parametre: Celková dĺžka:. Je skvelá pre kempovanie. Große Auswahl an Fitnessgeräten. Jetzt bei BAUR bestellen! Je praktická do auta, lodi, alebo na chatu.


Sekera je tiež vhodná do auta. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo. S dodávkou obdržíte plastové pouzdro, sloužící nejenom ke snadnější manipulaci s nástrojem, ale také k ochraně před nebezpečným ostřím, které uzamknete a odemknete, až bude potřeba.

Fiskars Xje výborným doplňkem k vašemu zahradnímu náčiní. Aby Vám sekera padla do ruky, musíte pečlivě zvážit její výběr. Zaměřte se hlavně na to jak často budete sekeru používat a na jak tvrdé dřevo.


Násada zabraňuje vibracím a skluzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky