pondělí 15. června 2015

Šlapadlo na vodu

Na dodané zboží je poskytována záruka roky. Záruka se vztahuje na výrobní a materiálové vady, nevztahuje se na vady vzniklé běžným opotřebením, nesprávným použitím výrobku, nesprávnou manipulací a nesprávným skladováním. Kč vodní šlapadlo - 2LUX. PVC = malá váha a prakticky nezničitelné!


Pro zvětšení obrázku klikni na šlapdalo! Více informací a ceny klikni níže na ceník!

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rainbow Plastové šlapadlo z polyetylenu je nerozbitné, oděru odolné, bezúdržbové, nepotopitelné.


Vlastní váha - kg Cena samotného šlapadla 28. Nalezeno ve stodole - nemám žádnou vodní plochu, kde bych ho mohl využít. Je docela těžké, odhadem kolem 250kg. Inzerát platný do smazání.


Lodě a příslušenství na vodní sporty.

Platová pistole na vodu se zásobníkem. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Tato cisterna na vodu s čerpadlem a tryskou je z řady Vacumax, připojitelná ke všem traktůrkům RollyToys. Je možno plnit vodou, má dostřik až metrů. Má kohout na vypouštění, pumpičku a stříkačku.


Mám k dispozicic více kusů. Prodám ŠLAPADLO na vodu výrobce SPORT VLAŠIM. Lhota (u Staré Boleslavi).


Na vyobrazení je s namontovanou skluzavkou, která může být montována i na ostatní typy. Staň se na chvilku Tarzanem a zhoupni se přes vodu z jedné nafukovačky na druhou. Bezproblémové a bezudržbové. Doplním ještě lepší foto. Je kompaktní a lehké, malé požadavky při provozu a skladování, nápadný design a bohaté základní vybavení.


Vodní šlapadlo Beetle je určeno pro vodní projížďky pro dva dospělé a dvě děti. Odolný plastový trup s vestavěnými plovoucími prvky a vyměnitelnými prvky pro ochranu plováků, jakož i dobrá stabilita umožňují cestujícím bezpečně plout pobřežními vlnami. Půjčovna šlapadel na Lipně, Šumava Co nabízí: šlapadla Otevírací doba: od 8. Půjčovna Ždáň, Slapy Co nabízí: šlapadla, šlapadlo se skluzavkou, loďky, kanoe, pramice s motorem, gumový člun s motorem, windsurfing Otevírací doba: od 8. Tento filtr využijete na mokré ale i na suché vysávání.


Letní projekt občanské odpovědnosti - DEDERA´S BIKES - modrobílých kol v Třešti volně k zapůjčení pro kohokoli.

Pohled z jiného šlapadla na moje šlapadlo. V dálce je vidět protaženost přehrady. Bohužel, víc fotek nemám, tento rok se polepším! Prodej kvalitních vodních šlapadel za skvělé ceny.


Nechápu, k čemu je rezervační systém, přes který je nutná rezervace, když pak přijedete na místo a dozvíte se, že v poledne přišla rodinka a pronajala si Vaše zarezervované šlapadlo na hodin. Možnost nákupu na splátky a dopravením k vám domů! A bohužel jsme nebyli jediní. A někteří čekali dokonce přes hodiny.


Na videu je krásně vidět, jak dva „vodní cyklisté“ s lehkostí brázdí hladinu jezera. Výrobce dodává, že stejně tak je možné jezdit i na řekách nebo po moři. Cena zatím nebyla oznámena, ale tento vodní stroj by se měl začít prodávat již brzy, kdy začíná letní sezona na jižní polokouli. Jak takové šlapadlo na vodu vůbec zatáčí?


Poté se vám roztáhne a bude jej možné nasadit na kolo. Po zchladnutí bude pevně držet. Půjčovné na hodinu je Kč za loďku a 1Kč za šlapadlo, uvedl Miškařík.


Na zástupy lidí o prázdnínách jsou tedy koupaliště i přehrada dobře připraveny a pokud by zrovna nepřálo počasí koupání pod širým nebem, nikdy není problém zajít si přímo v Luhačovicích na krytou Městskou plovárnu. Nafukovací čluny, lodní motory, lodě. BOAT0- přední česká značka nafukovacích člunů.


Zajišťujeme servis závěsných lodních motorů nejen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky