čtvrtek 6. prosince 2018

Digitální tester bazénové vody

Direkt nach der Registrierung können Sie an bezahlten Aufträgen teilnehmen. Jetzt kostenfrei anmelden! Geprüft von Verbraucherschutz. Geld verdienen von Zuhause aus! Měří různé parametry a kvalitu bazénové vody a zobrazují ji na displeji.


Všetkým zákazníkom, ktorí sa zaregistrujú v našom e-shope, poskytujeme zľavy na vybraný tovar. Kapkový tester bazénové vody, který měří pH a chlor. Spolehlivé a velmi přesné měření.


S jedním balením lze provést 1měření. Testery k měření vody v bazénech. AquaCheck TruTest je digitální čtečkou proužků. Nabízí vysokou přesnost při čtení. Digitální pH tester slouží k měření kyselosti či zásaditosti roztoků.


Jaké správné bazénové testery vody si vybrat? Načerpejte inspiraci z námi nabízených testerů a testovacích médií: tužkové ph testery, měřič chloru, testovací tablety zjišťující stav ph vody a poměr chloru ve vodě. Digitální tester slouží k automatickému vyhodnocování pH, chloru a celkové alkality vody. Proužek se namočí ve vodě a přiloží na sklíčko testeru.


Po chvíli se zobrazí hodnoty všech měřených vlastností vody. Pro lepší orientaci tester zároveň zobrazí, zda je naměřená hodnota, nízká, v pořádku anebo vysoká. K napájení digitálního testeru slouží AA baterie (nejsou součástí balení).


Využíváme soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Tabletový tester Lovibond je ideální pro měření bazénové vody , díky poměru přesnost a jednoduchost měření. Používáním tohoto webu souhlasíte s našimi pravidly pro cookies. Bazénové testery jsou nezbytnou součástí při správné úpravě vody v bazénu. Pomocí testerů se měří různé parametry vody (pH, alkalita, množství kovů) a množství chemie obsažené v bazénové vodě (chlor, guanicid).


Na základě zjištěných hodnot se pak voda upravuje. Popis: Přezkoušejte jednoduše a spolehlivě. Papírkový tester pro měření tvrdosti vody v bazénu - ks měření Namočte celý papírek do testované vody na 1-sekundy. Porovnejte s barevnou škálou.


Poté upravte tvrdost vody přípravky na snížení tvrdosti vody v bazénu. Ideální hodnota tvdosti vody v bazénu pro zabránění usazování vápníku a dalších prvků by měla být max °N. Není problém, máme více jak 15-ti leté zkušenosti s instalací bazénů a bazénové technologie.


Proto neváhejte a kontaktujte nás, individuální podmínky s Vámi dohodneme na tel. Praktický pomocník při testování pH. Rychle a přesně otestuje kvalitu vody. Stačí ponořit do rybníku, akvária nebo bazénu a naměřená.


Pokud k úpravě bazénové vody používáte chlorové přípravky bazénové chemie, je pro vás kombinovaný tester pH a chloru tím pravým. V případě, že dáváte přednost přípravkům na bázi aktivního kyslíku, můžete si z naší nabídky vybrat vhodný tester, ať už samostaný, či opět v kombinaci s možností stanovení hodnoty pH. Je ideální pro kontrolu vody vašeho bazénu, kdy se můžete rozhodnout,. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky