pátek 7. prosince 2018

Lesná bazén

Bazén s dĺžkou a šírkou metrov je doplnený o masážne prvky, ktoré spríjemnia váš pobyt vo vode. Priestor je doplnený o oddychovú zónu s nádherným výhľadom na Lomnický štít a príjemným barom, v ktorom vám okrem klasických nápojov poskytneme aj zdravé bylinné čaje, či zeleninové a ovocné šťavy. Tři bazény, m bazén pro neplavce s nafukovacím volejbalovým hřištěm, 50ti metrový bazén pro plavce a dětské brouzdaliště. Zona pro aktivní vyžití. V zimě se zde koná vodácká výuka eskymáckého obratu na kajaku.


V neděli bude bazén v provozu dle rozvrhu.

Provoz Active fitness nebude dotčen. Jediný brněnský padesátimetrový bazén se skokanskou věží je určen plavcům. Relaxační bazén zase láká rodiny s dětmi. Infinit na Lesné uzavřeno. Saunový svět, termální bazény a privátní SPA můžete nadále navštěvovat ve wellness centru.


Pokiaľ si chcete užiť lyžovanie vo Vysokých Tatrách, tak náš wellness hotel v obci Stará Lesná je vám k dispozícii. Doporučujeme vám vyskúšať lyžovačku v Tatranskej Lomnici, Starom Smokovci alebo na Štrbskom Plese. Nedělní DECATHLON turnaje dvojic.

I letos se neděle na Letním aquaparku Olešná nesou v duchu sportovních turnajů. Blbnutí a eskymování s VODÁKsportem. How to build your own swimming pool.


All process, step by step (in only minutes). Nastavte parametre vo filtri podľa Vašich individuálnych potrieb, tak budú zobrazené ubytovacie zariadenia podľa Vášho výberu. Vila Barbora je situovaná v príjemnej tichej časti malebnej tatranskej obce Stará Lesná , nachádzajúcej sa v nádhernom prostredí Vysokých Tatier.


Našou snahou je vytvoriť pre Vás jedinečné podmienky na oddych, prácu, zábavu, ako aj poskytnúť Vám kompletné rekreačno – rehabilitačné služby. Zárukou Vašej spokojnosti je tiché a príjemné prostredie, rodinná atmosféra a kvalita ponúkaných služieb. Celková kapacita hotela je 1lôžok. Naleznete u nás vše, co potřebujete k odpočinku, vodnímu vyžití a zdravému pohybu - vnitřní bazény, střešní bazén, saunu a také posilovnu. Co je na Kraví hoře jedinečné?


Plavecký bazén, Rekreační bazény apod. Kompletní bazén s veškerou výbavou, který už jen čeká na instalaci. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Hotely a ubytování Stará Lesná. Garance stejné nebo nižší ceny.


Nájdete v ňom bazén s masážnymi prvkami, vnútornú i vonkajšiu vírivku, saunový svet a oddychovú zónu s priamym nádherným výhľadom na Lomnický štít.

K dispozícii je tiež široký výber nápojov priamo z wellness baru. Lesná Spa by L’Occitane je veľkorysým miestom pre váš oddych. Nájdete v ňom rozsiahle wellness s hotelovým bazénom s prekrásnym výhľadom na Lomnický štít, vnútornou a vonkajšou jacuzzi, saunovým svetom, zážitkovou ochladzovacou sprchou či dokonca ľadovým vodopádom. Watch lesbian films about mothers, ex-girlfriends, lovers and brides. Discover romantic, heartbreaking and hilarious lesbian movies to make you laugh, love or cry.


Relaxace a odpočinek patří i do aktivní dovolené. V okolí Vysokých Tater je několik možností, jak využít termální vodu k zábavě i odpočinku. Privát Stará Lesná 1je situovaný v podtatranskej obci Stara Lesná v regióne Vysokých Tatier.


Hosťom ponúkame ubytovanie v tichom prostredí v dvoch dvojlôžkových a dvoch tr. Bowling, ihriská, exteriérové ihrisko pre deti a ďalšie služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky