čtvrtek 6. prosince 2018

Mechanická sekačka

Robustní konstrukce se čtyřmi koly a velkým rozvorem. Velmi zajímavá je ale cena těchto sekaček - okolo tisíc. Kvalita ověřená generacemi! S ruční vřetenovou sekačkou nakratičko posekáte nejen malou předzahrádku, ale díky moderní konstrukci i zahradu do plochy 150m². Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší.

S hladce běžícím sečícím vřetenem s kuličkovými ložisky může být nastavena do požadované výšky sečení. Einhell ruční sekačka GC-HM je vybavena pojezdovými kolečky o průměru 2mm. Nože jsou umístěny v přesných rozestupech a pod určitým úhlem. Celé vřeteno se otáčí kolem horizontální osy.


Vřetenová sekačka stébla trávy neseká, ale stříhá. Druhou částí žacího ústrojí je spodní nůž (tzv. protiostří), který je umístěn pod vřetenem. Výška přední hrany tohoto nože od země udává výšku střihu.


Díky tomu zjistí kde jsou jeho hranice a jaké jsou v něm překážky.

Poté může efektivně naplánovat sečení ve všech oblastech. Sekačka si tak poprvé projede ohraničený prostor. Hlavní výhodou je rovnoměrně a stejně časté sečení celé oblasti, včetně hůře přístupných míst. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit.


V nabídce máme sekačky benzínové , elektrické i akumulátorové různých typů a velikostí. Spolehlivá sekačka , která má tichý chod a její šířka sekání je centimetrů. Je akumulátorová, proto umožňuje pohodlné použití bez nutnosti kabelu. Pro přenos slouží dvě rukojeti. Výšku je možné nastavit v rozpětí 1–cm.


Hmotnost sekačky je kg. Mechanická převodovka Tecumseh MST 205. Sečení trávy už nemůže být rychlejší a pohodlnější.


Luxusní vřetenová sekačka pro kvalitní anglický trávník větší velikosti Řada Allett Kensington je přímým nástupcem legendárních sekaček ATCO Balmoral. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Díky skvělému poměru ceny, výkonu a stupni vybavení se stala nejoblíbenějším modelem v nabídce.


Zahradní sekačka by měla být výkonná, dobře ovladatelná a ještě za sebou zanechat skvělý výsledek.

Zahradních sekaček je na trhu celá řada a my vám poradíme, jak se v tom zorientovat. Přečtěte si recenze sekaček na trávu ve velkém porovnávacím testu, ať víte jak vybrat nejlepší pro vás. Elektrická sekačka na trávu se záběrem cm.


Má určité výhody a nevýhody. Je velmi snadné ji používat. Ale zvažte ještě podrobnější informace. Gerritje Maria Heg wurde geboren am 19. Dodewaard mit Riemsdijk.


Toto zařízení je snadné vytvořit hladký povrch trávníku. Jedná se o ekologicky šetrný zahradní nástroj s minimálním šumem. Jeden z nejvíce rozpočtových typů zahradních nástrojů pro péči o trávník.


Oboustranná mechanická nájezdová pojistka se při najetí na překážku vykývne až 12°. Jízdou zpět se pojistka a celý stroj vrátí opět do pracovní polohy. Ochrana a komfort v jednom.


Je určena pro velmi malé zahrady nebo pro nově založené trávníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky