středa 12. prosince 2018

Plastové polotovary

Plexisklo je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. Jedná se o polotovary a také z nich vyráběné díly. ERIKS umí nabídnout vhodný materiál pro jakoukoli aplikaci. Konstrukční plasty PE Polyet. Polotovary z plastů jsou v našem internetovém obchodu skladem, anebo je dodáme ve velmi krátkém čase z probíhající výroby.


Charakteristika alkalického polyamidu.

Alkalický polyamid je termoplastický materiál, který díky svým vlastnostem – tvrdosti, pevnosti, houževnatosti a. Výhodou plastových profilov je vysoká odolnosť voči opotrebovaniu, nízky súčiniteľ trenia, samomaznosť, nezávadnosť v styku s potravinami, schopnosť tlmenia vibrácií, takmer nulová nasiakavosť. Montáž sa uskutočňuje do C profilu z nerezovej alebo pozinkovanej oceli. Dodáváme plastové desky, PVC profily, tyče, svářecí dráty a další výrobky z plastu pro průmysl, reklamu, stavebnictví i péči o zahradu.


Lisovňa plastov - plastové výlisky presných tolerancií, lisovanie technických plastov, oblisovanie medených plošných kontaktov, oblisovanie kovových záliskov a viackomponentné vstrekovanie. Vyžádejte si zdarma vzorky k prohlédnutí. Prohlédněte si naše zkušenosti z obrovského fundusu ve vlastních rukách. Vyrábějte plastové produkty levně a ekologicky.


Predaj technických plastov na ďalšiu výrobu a predaj.

Provádíme řezaní plastů na formátovací pile. Pro tvarové řezání dílů používáme vodní paprsek. Naše plastové polotovary a výrobky můžete použít například na tyto aplikace. Výroba plastových nádrží pro chemický průmysl a galvanotechniku, akumulačních a zásobních nádrží, svařovaných dílů, vzduchotechniky z plastů, výroba. Pokud potřebujete kvalitní plastové materiály a polotovary za výhodné ceny, pak se na nás obraťte.


V rámci prodeje plastů nabízíme jak technické plasty , tak i tzv. Posuvné a kolejnicové brány, křídlové a závěsné brány. Pohony pro brány, vrata, závory a parkovací zábrany.


Nabízíme velmi široký výběr plastových materiálů a služeb jako jsou plastové desky a fólie, sortiment le doplňkový sortiment. Přířez je řezán, hoblován a drážkován podle přesných rozměrů a dle požadované přesnosti v nejkratším možném čase. V současnosti dodáváme homogenní i lehčené vytlačované desky, dále vstřikované desky a velkoobjemové plastové díly a také různé. Katalóg firiem - Ostatné plastové polotovary. Dosky, tyče, trubky a profily z mater.


INCOT – vstřikování plastů. Katalog firem - Jiné plastové polotovary. Seznam firem pro kategorii - Jiné plastové polotovary. Plastové potrubní systémy. Sortiment obsahuje desky a.

Vhodná na decoupage, malování, aplikaci třpytek, Strukturovací pasty, a další techniky, dovnitř můžete vložit libovolný předmět a vytvořit tak. Tento web používá cookies. Více informací o cookies a jejich používání najdete zde. Sháníte plastové komponenty a polotovary k tvoření? U nás najdete vše potřebné pro tvorbu krásných šperků.


STOKLASA - jsme tu pro Vás od r. Tesniace a izolačné materiály Polotovary z technických plastov. Katarína Hricová - EXTRAPLAST - plastové výrobky Pridať hodnotenie Výroba výrobkov z plastu - lisované plastové výrobky, výroba predmetov z plastov ich 3D grafické spracovania a návrh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky