pondělí 15. června 2015

Ratanová houpačka

Ratanová houpačka DUVLAN Federica. Detailní popis produktu. Je vyrobena z ocelové konstrukce a. Polstr vyrobený v ČR, pratelný na 40°C. Závěsné lano v ceně houpačky.

Měkká poduška vám poskytne dokonalé. Cena včetně polstrů a závěsného lana. Nabízíme vám zahradní houpačky, ve kterých se můžete vrátit do dětských let. Houpačka závěsná PIETRO umělý r. Zajistíte ji tak delší životnost.


Při demontáži vždy postupujte od vrchu, tedy od stříšky. Jednoduchá instalace, přenosná kamkoliv, skvěle si na ní odpočinete a pohoupete.

Zboží sami dovážíme, nejsme překupníci. Všechny produkty ihned odesíláme. Konstrukce z přírodního ratanu. Stříška je z voděodolné polyesterové látky.


Sezení na ratanové hodačke je velmi pohodlné a Váš komfort ještě zvýší dva polštáře a poduška. CALI antracit - ROJAPLAST. Pohodlně se na ni vejdou osoby, vypadá skvěle a zajistí váš dokonalý odpočinek. Na vaší zahradě by pořádná houpačka neměla chybět.


Luxusní ratanová houpačka Giana v hnědé barvě, opravdu velmi krásný kus nábytku, který ohromí každou návštěvu. A nemáme na mysli pouze houpačky pro děti. Naše závěsné houpačky řady Junior nejsou určeny pro dospělé.


Hledáte ratanová houpačka ? Zahradní houpačka CAPRI ve velmi elegantním provedení z umělého ratanu - kovová konstrukce ošetřená. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. O umělém ratanu: Ideální volbou materiálu je, pokud jde o nábytek do zahrad.


Sedací souprava se skládá z pohovky, dvou křesel, konferenčního stolku a odkládacího stolku, který je možné použít i jako taburetku.

Parádně si na ní odpočinete. Je vhodná pro osobu, pro kterou bude posezení na. Nejnovějším módním trendem nejen v oblasti zahradního nábytku, ale i interiérového je nábytek z umělého ratanu. I když se umělý ratan podobá. Krásná stylová houpačka HAMAK napletená z praveho ratanu kubu grey.


Dodáváno včetně lana pro zavěšení. Tato houpačka vám zajistí luxusní relax nejen v zahr. Tento katalog přináší zajímavé tipy pro nákup zahradních houpaček nejrůznějších kategorií. Naší snahou je vybrat ty nejzajímavější a výhodné.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky