pondělí 15. června 2015

Slaný koupaliště

Bylo ve své době významným kulturním a hospodářským centrem a po bitvě na Bílé hoře připadlo jako konfiskát Martinicům ze Smečna. Plavecký bazén 50m s oddělením pro skoky do vody a 10m. Přijďte si užít zábavu a relaxaci do aquaparku ve Slaném ! Sjeďte si s dětmi tobogán dlouhý 87m, nebo se ponořte do divokého. Slaný - Koupání - okolí 20km.


TRAVNATÁ PLOCHA - OTEVŘENA.

Hlavní plavecký bazén aquaparku je metrů dlouhý a můžete zde plavat v pěti drahách. Příjemný aquapark je vhodný jak pro děti, tak i pro dospělé. Tudy se vchází, o kus dál se převlékáme, koupeme a plaveme.


Za hezkého počasí máme možnost ležet venku, nebo hrát minigolf. K dispozici je převlékárna, úschovna kol, minigolf a občerstvení. Těsíme se na Vaši návštěvu.


Vážení návštěvníci, dovolujeme si Vás upozornit, že v. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Bazén, který zde najdete, vás svým tvarem určitě zaujme.

Klasický obdélníkový tvar zde vyměnili za obrys velryby. Bazén je unikátní i svou proměnlivou hloubko, čímž je vhodný pro všechny věkové kategorie. Hloubka bazénu je od do metrů. Pohodlí vám na koupališti zajistí převlékárny i úschovna kol.


Pokud vás radovánky ve vodě přestanou bavit je zde hřiště na minigolf. Vítejte na oficiálních stránkách PLAVECKÉHO A SPORTOVNÍHO AREÁLU HLOUBĚTÍN. To, že aquapark ve Slaném není přeplněný je jednou z jeho největších předností. Na některých místech je sice vidět, že zub času již zahlodal, ale zase čisto je opravdu všude. To však nic nemění na tom, že do některých částí aquaparku by již chtělo trochu zainvestovat.


Interaktivní přehled koupališt a bazénů v České republice. Dobrá a rychlá silnice vede do města, jemuž byl na počátku čtrnáctého věku udělen titul královské. První zmínky o něm lze vystopovat v listinách krále Přemysla Otakara II. Jeden je pro děcka od nula výšky vody až do 140cm výšky a druhý je od 160cm do ? Součástí areálu je i rychlé občerstvení ale tam jsme nebyli. Návštěvníci se mohou těšit na tobogán dlouhý m nebo na divoké koryto.


Pro kondiční plavce je připraven pětidráhový m dlouhý bazén, pro děti je určen dětský bazén. Osobně doporučuji koupaliště ve Středoklukách, není tam tolik lidí jako ve městech. Silnice ze Slaného do Trpoměch je uzavřena do 15.

Koupaliště (bazén, park) Parkování Na místě Člově musí zažít. Areál obsahuje bazény, volejbalové hřiště, občerstvení, WC, šatny. Provozujeme letní koupaliště. Zaměřili jsme se na přírodní koupaliště v okolí Prahy.


Děti do let mají vstup zdarma. Přírodní koupaliště Jureček je u Říčan. U rybníka najdete herní prvky pro děti, kiosek i restauraci. Také tu je poměrně velká plocha s mírnou hloubkou, proto je to ideální místo pro rodiny s dětmi. Letní koupaliště Sletiště.


Atletický ovál na Mětském stadionu Sletiště. Městský stadion Sletiště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky