úterý 4. prosince 2018

Benzinová sekačka s pojezdem a mulčováním

Univerzální benzinová sekačka s pojezdem, která zvládne sběr, mulčování a zadní i boční výhoz. Posekejte zahradu rychleji a pohodlněji než dříve díky výkonnému a tichému motoru. Na nekonečný trávník vyzraje benzínová sekačka s pojezdem a mulčováním. Pro častou úpravu větších ploch se hodí benzínová sekačka s pojezdem a mulčováním, která značně ušetří námahu a čas.


Naopak pro úpravu menších ploch postačí elektrická sekačka. Benzinová sekačka s pojezdem Stiga se vám přizpůsobí Benzinová sekačka s pojezdem Stiga se vyrábí ve Švédsku.

Modely od této značky umožňují individuálně měnit nastavení rychlosti pojezdu. Benzínové sekačky s pojezdem. Myard BS 51–a funkcí 4vumožňuje sběr, mulčování , zadní výhoz,. Sekačka je osazena spolehlivým. Honda HRG 4SK: motorová zahradní sekačka s jednorychlostním pojezdem , se záběrem sečení cm.


Kuličková ložiska, mulčovací sada, boční výhoz. Skutečné dobré benzínové sekačky s pojezdem udělají z práce příjemnou zábavu. A to proto, že motorové sekačky s pojezdem mají vlastní pohon, takže je nemusíte před sebou namáhavě tlačit.


Moderní čtyřtaktní motory se vyznačují dlouhou životností a snadnou obslužností.

Vybavena bočním výhozem, mulčováním i nastavováním výšky sečení. Pohodlnou práci zajistí také l sběrný koš a funkce snadné čištění. Kola jsou osazena kuličkovými ložisky s průměre2mm vzadu, 1mm vpředu. Aby sekačka dokázala drtit posečenou trávu na jemné částice, které zabrání vysychání půdy a působí i jako hnojivo, je nutné zaslepit výchozí otvor a namontovat speciální mulčovací křížový nůž.


Bez takové montáže to dokáže nová řada luxusních sekaček Honda HRX. Honda HRG 5VK: nejsilnější motorová zahradní sekačka ve třídě Izy. Popis: starší, s pojezdem a mulčováním.


Na každé zahradě se nachází poměrně velká travnatá plocha. Když je krásně posekaná, není prakticky co řešit. Zahradní motorová sekačka se startérem VeGA 4SXHE 7ins pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Motorová sekačka VeGA 4SXHE 7inje univerzální sekačka s vysokou kapacitou sekání a je určena na středně velké travnaté plochy.


HECHT 5SW je benzínová sekačka s pojezdem vhodná pro pravidelné sečení udržovaných trávníků do 8m 3. Malá sekačka s pojezdem pro sekání malých ploch. Snadno se myje díky přípojce na hadici GARDENA. Pokud trávu plánujete udržovat v nepravidelných časových intervalech, doporučujeme pokukovat po benzínových modelech s bočním vyhazováním a většími koly. Stroje jsou osazeny spolehlivým motorem MVGT 475.


Mezi přednosti stroje patří centrální nastavení výšky sečení rozdělené do poloh, textilní vak sběrného koše má objem l. Od většiny ostatních sekaček se odlišuje především možností elektrického startu.

V naší nabídce najdete benzínové sekačky s pojezdem vybavené dalšími praktickými funkcemi – mulčováním trávy, bočním výhozem a dokonce také rychlostí pojezdu. Pro menší trávníky, kde je třeba velká preciznost, zvolte spíše benzínové sekačky bez pojezdu. Aby Vám sekačka během skladování nezabírala žádné místo navíc, vyjměte sběrný koš a jednoduše sklopte rukojeť stroje. K tomu je třeba jen rukou povolit dvě upevňovací matice.


Takto složenou sekačku lze přepravovat v zavazadlovém prostoru běžného osobního auta. Plně funkční v dobrém technickém stavu. Nový olej a nabroušený nůž. Sběrný koš na trávu o objemu litrů.


Základní model lehké pojezdové sekačky od Stigy s motorem Briggs, centrálním nastavení výšky, ložiska v kolech s mulčováním za příplatek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky