úterý 11. prosince 2018

Bílý květináč

Model Finezja Dluto je charakteristický svým strukturovaným designem a působí luxusně. Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza včetně ukazatele hladiny vody. Nádrž na vodu litry a výpustný ventil pro odtok přebytečné dešťové vody. Květináč je vhodný do interiéru i exteriéru.


Díky tomuto systému již nehrozí přelití květiny i při intenzivním dešti.

Doporučené maximální rozměry rostliny: výška 90cm a výška kořenového balu cm. Moderní bílý květináč vyrobený z dýhy je ideální do každé domácnosti. Uvnitř je vyložen PVC vložkou.


Dostupný ve rozměry (cm)ech. Keramický obal na květináč je odolný a zároveň jej můžete využít jako dekorační prvek v interiéru. Vyberte si keramické květináče bílé, přírodní, barevné i mozaiky, velké a malé, pokojové i venkovní.


Levné keramické květináče nakoupíte na FAVI. Kč Bílý květináč Garden Trading Ravello, ⌀ 1cm.

Detail produktu Do obchodu 1Kč ČistéDřevo Dřevěný květináč - obdélník. Je vyroben z pevného plastu, takže ho můžete umístit i ven. AKCE sada 99-sada 65-Více zde Truhlík STORK Š28xD84xVčerná. Porovnávač: Tisíce fotografií květináčů z mnoha e-shopů.


Vyberte se květináč podle designu, stylu, barvy, materiálu a ceny. Nerezové květináče Do sortimentu jsme přidali luxusní nerezové květináče. Přes 100druhů zboží Doprava zdarma 3denní možnost vrácení Až let. Hrnkové květiny vydrží déle než řezané (tedy jak u koho). Nezapomeňte ani na hezký květináč , jež sám o sobě může fungovat jako dekorace.


Půlkulatý květináč CLEO je krásnou ozdobou domu či terasy. The price of this item includes a contribution to a Product recycling fund to ensure that waste electrical and electronic equipment is collected and recycled in a. Jedná se o materiál, který vyniká svou rezistencí vůči povětrnostním vlivům i teplotním výkyvům. Mráz ani naopak značné horko nečiní žádný problém. Velmi dobře si taktéž bude rozumět s minimalistickým stylem. Samozavlažovací interiérový květináč , bílý , Plastia.


Hledáte bílý plastový obal na květináč ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho.

Betonový květináč ve tvaru báně, vhodný pro venkovní použití, dno s dírou. Surový vzhled pohledového betonu v minimalistickém duchu. Všechny betonové produkty mohou v menší či větší míře obsahovat vrypy, škrábance, barevné odchylky, nerovnosti a další prvky surového vzhledu betonu. Nejedná se o umělý materiál.


Nadčasový květináč Jasmine ve skandinávském stylu je kombinací praktičnosti a elegance. Produkt se zasílá složený a nevyžaduje další montáž. Dřevěné květináče umí být opravdu kouzelné. Jsou krásné a navíc i ekologické.


Podívejte se s námi dnes na to, jaké výhody mají dřevěné. Scheurich Obal na květináč 8Panna bílý průměr cm. Navštivte náš specializovaný web na květináče obsahující mimo jiné i praktické rady jak vybrat květináč , nebo jak zasadit rostliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky