úterý 11. prosince 2018

Drátěné hřbety

Luxusnější vzhled musí vyvážit fakt, že vazbu nelze zpětně rozebrat. Předností drátěných hřbetů RENZ je jejich vysoká kvalita a elegantní vzhled. Kovové hřbety na formát A průměr mm , délka 3mm, 34.


Vítáme Vás na stránkách kancelarskepotreby. Můžete si je pořídit v různém provedení, barevných odstínech a rozměrech, například háčky do kalendářů, hřbety 2:1“, 3:1“, 3:1“ na cívce a podobně. Kroužkové drátěné hřbety.

Háčky do kalendářové vazby – slouží k. Používají se na vazbu reprezentativních dokumentů, brožur a kalendářů samostatně nebo v. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Vazbu nelze zpětně rozebrat. Listy jsou otočné o 360°, vazba je nerozebíratelná.


Vítejte Přihlaste se Váš účet. Kovové (drátěné) hřbety pro kroužkovou vazbu RENZ 2: 3:1.

Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Drátěné hřbety vybírejte z řady barevných provedení. Na rozdíl od plastové kroužkové vazby je nevýhodou kovových hřbetů nemožnost přidání či odebrání listů bez zničení vazby. Uvedené ceny již obsahují autorské a recyklační poplatky, zároveň ceny obsahují slevu za nákup přes internetový obchod.


V případě, že poptáváte. Hřbet 12mm pro vazbu, bílý. PVC hřbet pro vazbu dokumentů. Průměr hřbetu 12mm, otvo. Prohlédněte si naši širokou nabídku vybavení kanceláří a všeho potřebného pro Vaše podnikání i domácí kancelář.


Nejen v podniku, ale také v. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Líbí se vám vyrábět vlastní vazby z různé dokumentace? Potřebujete zpracovat množství dokumentů do jedné vazby? Vazače pro drátěné hřbety vás mile překvapí.


Vázací stroje pro kovové (drátěné) hřbety Drátěná vazba využijeme ji spíše pro profesionálnější prezentaci a nepočítá se již s přidáváním dalších archů papíru po svázání. Riesige Auswahl in bester Qualität zu Aktionspreisen. Großes Massivholzprogramm.

Diverse Holzarten und Farben. Sehr viele verschiedene Modelle. Kompatibilní i originální cartridge a tonery. Kancelářské potřeby, skartovací stroje a další potřební materiál. Individuální přístup k Vašim.


Můžete si vybrat z jednoduchých kompaktních strojů až po robustní elektrické profesionální stroje. Uvítáte také systém děrování, který usnadní zpracování vazby a přidá na kvalitě. Plastové hřbety pro vazač.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky