pátek 14. prosince 2018

Houpačka na pružině

Hledáte prostorově nenáročnou atrakci pro svou malou ratolest? Vyberte si z mnoha krásných designů a. Mnoho motivů houpaček najdete na našem eshopu. Nutná rekonstrukce - nátěr dřevěných prvků atd.


Váha celé soupravy je cca kg (x 1kg). Je na otočném trnu, proto jde vyndat.

Dřevo v pořádku, stačí jen přetřít kovové věci. Jen se musí vykopat betonový zákla s tím pomohu. Protipádová pryžová dlažba je určena jako dopadová plocha na dětská hřiště, kde zabraňuje. Výška pádu do m, jako dopadová plocha postačí trávník. Houpadlo na pružině - SLON.


V nabídce je modrá a modro-žlutá varianta. Dřevěný figurky na pružině pobaví děti každého věku. A navíc menší děti si na nich můžou procvičovat svoji motoriku a zároveň je tím rozhodně pobavíte - stač.


NOVÉ ZBOŽÍ Pružinová houpačka s lavičkou žabka.

EU Pružinová houpačka , materiál překližka plus kovová pružina, rozm. Ručně vyřezaná z dubového dřeva. Zahradní houpačka na pružině , pes Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat.


Prohlédněte si podobné inzeráty, snad Vás něco zaujme. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 9obchodů na jednom místě. Vybavení mateřských škol. Stavebnice korkové, dřevěné, kamenné, puzzle, mandaly, české hračky, plast a Eco plast, modelovací písek Bubber, kinetický.


HOUPAČKY houpadla na pružině Délka:105cm Šířka:30cm Výšk. Prodám houpačku na pružině. Nabízíme modrou a červenou variantu. Netradiční houpačka na vaši zahradu.


Na kruhu se tak mohou houpat i dvě děti najednou. Unikátní a barevný design, který děti osloví. Průžinové houpadlo Essencials ve variantě LE.


Jedná se o certifikovaný prvek značky Hari - výrobce Eurogame, žádná samovýroba.

Dětská hřiště na zahradu PALIS GYM mají předem smontované části hřiště, předvrtané otvory a jsou považována za nejlépe předpřipravená dětská hřiště na trhu. Pryžový tlumící povrch pod houpadlo na pružině. Kladinka (1x mm) může být dř. Kč Cena je včetně dopravy, montáž. Na lanech jsou kovové osmy na nastavení délky houpačky.


Každý konec lana je zakončen kovovým okem na zavěšení. Kovové prvky jsou pozinkované, a tím odolné proti povětrnostním vlivům a UV záření. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky