pátek 7. prosince 2018

Svahová sekačka spider

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Rádiem dálkově řízená svahová sekačka SPIDER ILDje v pořadí druhým výrobkem firmy Dvořák - svahové sekačky s. Unlimited DVR storage space. Jedna sekačka SPIDER tak může nahradit až lidí s křovinořezem.


Koncepčně a technologicky navazuje na model Spider ILD0 zároveň však přináší mnohé inovace a zlepšení. Pojezdový systém je rozšířen o možnost smykového zatáčení a produktivitou se stroj vyrovná i těžké mechanizaci. Tyto webové stránky mohou používat „cookies“, což jsou malé datové soubory uložené ve vašem počítači nebo v jiném počítači pro použití se.


Společným rysem všech modelů je dálkové ovládání, vysoká svahová dostupnost, nízká hmotnost, která se velmi pozitivně podepisuje na spotřebě, všesměrové sečení bez nutnosti otáčení samotného stroje a skvělá stabilita při jízdě ve členitém terénu.

Sekačky SPIDER jsou k dispozici ve třech velikostech. Unikátní svahová sekačka Spider ILD je českým produktem společnosti Dvořák - svahové sekačky, s. Univerzální dálkově řízená svahová sekačka Spider ILDje určena pro údržbu členitého a nepřístupného terénu do sklonu stupňů. Prodám dálkově řízenou svahovou sekačku Spider ILD 02.


Dálkově řízená svahová sekačka Spider MINI je nejmenší model z řady sekaček Spider se záběrem cm. Svahovou dostupností však Spider MINI příliš nezaostává za profesionálními modely Spider ILD a Spider ILD 02. Dálkové ovládání zajišťuje kontrolu pojezdu i řízení a dává obsluze možnost stroj nastartovat a nouzově vypnout.


Ostatní funkce, jako regulace výšky sečení či spínání kosy jsou ovládány přímo na stroji. Jedná se o zcela univerzální žací stroj primárně určený pro profesionální využití. Kvalita sečení však umožňuje použití stroje i na zahradách, v parcích a jiných intenzivně udržovaných plochách. Zároveň stroj výrazně zjednodušují.


Rádiem řízená svahová sekačka Spider je snadno použitelná. Vyberte si takový model svahové sekačky Spider , který vám. Tento stroj je na trhu od roku. Předváděcí svahová sekačka SPIDER ILD01. Nabízíme dálkově řízené sekačky Spider ILD i 02.


Bližší informace na poptání.

Stroje mají velmi málo najeto. Svahova sekačka Spider MINI je novým produktem české společnosti Dvořák - svahové sekačky,s. Do you want to remove all your recent searches? Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika.


Dálkově řízené sekačky Spider Věděli jste, že první dálkově řízená sekačka Spider vznikla v garáži majitele podniku - pana Lubomír. Spider ILDje zcela univerzální stroj, který dokáže sekat, jak jemnou parkovou trávu, tak velmi hrubý ruderální porost, a to na rovině i ve svahu s náklonem až stupňů. Svahová dostupnost dálkově řízené příkopové sekačky Spider MINI je až 30° ( ) v závislosti na způsobu použití. Vysoká svahová dostupnost pramení z lehké konstrukce, nízkého těžiště, pohonu všech čtyř kol a patentovaného systému pojezdu, který činí jízdu po svahu jednoduchou a bezpečnou. Sekačka Spider ILDje nejvyšší model sekaček Spider.


Svahová cepová sekačka HSR 1SWING Sečení: Svahová cepová sekačka HSR 1SWING je výbornou volbou pro mulčování vzrostlých porostů v nepřehledném terénu, v příkopech, či na místech kde se v trávě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky