pátek 14. prosince 2018

Druhy mimozemšťanů

Níže je uvedeno několik typů Šedých: všichni jsou to humanoidé, mají hlavu, trup, dvě ruce, nohy a chodidla. Typ A Šedí – Typ B Šedí – Typ C. Byli ve válečném stavu s jednou mimozemskou rasou asi bilióny (miliardy? - pozn.překl.) let. Bývalý americký seržant Clifford Stone vypovídal pro projekt Disclosure o tajném vládním archivu, který sčítá různé druhů mimozemšťanů , kde jich dle. Tento je pravděpodobně nejčastěji popisovaný druh mimozemšťanů , zvaný také Šediváci. Prosím povolte zobrazení reklam, které nám umožňují i na dále udržovat obsah těchto stránek volně dostupný.


Tak jak jsou tady na obrázkách, vůbec nevypadají! Mimozemštani nejsou zlí, chtějí naší planetě pomoct ne ji zničit. Podle jeho slov v současné době existuje přibližně druhů mimozemšťanů , z toho nejméně čtyři druhy prý naší planetu zcela jistě navštívily.


Adonise, koordinátora mimozemšťanů Sil světla na Zemi. Tato rasa přišla v dávnověku na zemi kde zkoumala místní živočišné druhy a rozhodla se upravit genetiku nejstarších primátů tak, aby vznikla nová forma tvora jež jim měl sloužit po dalších úpravách jako dělník. Díky tomu vzniklo lidstvo tak jak jej dnes známe.


Mají tech nologie mnohem vyspělejší, než jsou naše, což vedlo k prvotním dohodám s vládou USA o vzájemné výměně technologií. O zájmu mimozemšťanů o naše jaderné zbraně také rozhodně neslyšíme poprvé a stejně tak například i vědci NASA pracují se scénářem, že mimozemšťané lidem nedovolí zničit svou vlastní planetu a mohou nás za nezodpovědný přístup potrestat. Bývalý kanadský ministr obrany tak může mít nakonec pravdu. Encyklopedie mimozemšťanů: Šediváci - greys Malí neo-ještěří humanoidi jsou velmi plodní a inteligentní.


Jsou to „mozky“ ještěřího druhu, zatímco větší Reptiliáni jednají jako fyzičtí vládci. Tyto různé druhy Šediváků jsou členy sítě, která je typem volné aliance, která slouží společným záměrům a cílům. Rigelu měli vlastní tajnou dohodu s americkou vládou. Všichni to známe z filmů: malí (asi 20m) s šedou kůží.


Podle Hesemannových zjištění Zemi údajně kontaktují tři různé druhy mimozemšťanů. Jedni jsou prý vysocí asi metry, další mají výšku pouhého metru, velkou hlavu, útlé tělo či výrazné oči, třetí druh má být údajně identický s lidmi, a tudíž si prý ani nepovšimneme, jsou-li někde mezi námi. S nad případů setkaní třetího druhu v dnešní době tvoří právě kontakty s touto rasou. Označení šedí vzniklo podle barvy jejich kůže.


Velkým propagátorem názoru, že vývoj lidstva významně ovlivnily návštěvy mimozemšťanů , je švýcarský spisovatel Erich von Däniken. Do této kategorie spadají také scénáře, které tvrdí, že Země pro mimozemšťany slouží jako zoo, rezervace či biologická testovací stanice. V současnosti žije na zemi mimozemšťanů, kteří se podílejí na vědeckých projektech. Pro vládu muž vyvíjel v Oblasti nové druhy motorů, laserové a magnetické paprsky a pokročilé letecké technologie.


Horní fotografie zobrazuje tři tváře – tři druhy pohromadě. Může jít o něco jako opičí lebku, tvář ještěrky nebo žáby, a nebo lišky. Zdrojem je fotografie NASA pořízená vozítkem Spirit.


Ve hře najdete obrovský otevřený svět a 1druhů roztomilých mimozemšťanů, takže vám hra vydrží opravdu na dlouho. Nebo alespoň na příštích dnů, poté ji můžete nahradit neméně skvělou příběhovou adventurou Oxenfree, kterí bude k dispozici zdarma od 21. Z toho nám vyplývá, že, když budou některé druhy ,,mimozemšťanů “ z této kategori, nejsme schopni to oddělit od skutečných ,,živých“ tvorů.


Přidejme si k tomu poznatek z Poselství, že lidský duch musí mít vždy podobu ,,obrazu Bo. Tehdy bylo zahájeno šetření, které trvalo tři roky, a ve výsledku došli k závěru, že naši planetu již po tisíce let navštěvují nejméně čtyři různé druhy mimozemšťanů. V těch dobách bylo zaznamenáváno velké množství aktivit a nejvíce po vynálezu atomové bomby.


Druhý jedinec, který měl fyzický kontakt s Tau Cetiány byla unesená Jill Waldportová, která líčila Frankovi Crawfortovi jak byla kontaktována dvěma druhy mimozemšťanů , Šedými a lidsky vypadající rasou, která se ji snažila pomoci při vypořádávání se s Šedými: „Jill mě informovala, že jí mimozemšťané řekli, že se jim nelíbí, co jí někteří z jiných. Hry jsou často založené na využití sociálnosti uživatelů. Provozovatelé her získávají nové uživatele tím, že své stávající uživatele uplácejí novými funkcemi nebo zpřístupněním skrytých funkcí za rozeslání pozvánek co možná největšímu počtu svých přátel.


To některé uživatele vede k zakládání vícero účtů, což se zase sám FB snaží popírat. Zároveň se snaží odhalit pravdu o vládním spiknutí, jehož cílem je skrýt pravdu o přítomnosti mimozemšťanů a možné kolonizaci planety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky