pátek 14. prosince 2018

Betonový plotový systém

Prohlédněte si jak vypadá hotový betonový plotový systém u našich zákazníků. V našem katalogu nabízíme několik variant betonových desek, které se mohou různě kombinovat, až vznikne betonové oplocení podle Vašich představ a přání. Fotogalerie realizovaných projektů Plánujete postavit zahradní plot, dělící nebo opěrnou zídku, podezdívku budovy či nejrůznější okrasné sloupky a hledáte betonový výrobek, jehož výběr není nikdy chybou? Tento betonový plot získává díky svým skvělým vlastnostem rychle na oblibě.


Betonové ploty, oplocení.

Ano, je to pravdivé označení pro tento druh betonového výrobku - plotu. Oproti zděným oplocením ze ztraceného bednění, štípaných bloků či různých cihel, toto vyžaduje pouze doporučené zahloubení a zabetonování jednotlivých betonových sloupků, do kterých se následně zasouvají jednostranně pohledové betonové desky vybraného dekoru a tvaru. K dispozici je varianta s pohledovou jednou nebo oběma stranami. Instalace plotu Instalace plotu je poměrně snadná, ovšem vyžaduje pečlivost a přesnost především při usazení plotových sloupků.


Takýto plotový systém môže tiež plniť funkciu estetickú v kombinácii s ďalšími prefabrikovanými doplnkami alebo inými plotovými systémami (napríklad latkové alebo kované plotové polia). Nami ponúkané plotové systémy sú bezzákladové. Hlavním výrobním programem je bezzákladový betonový plotový systém , vyráběný v různých dekorech a barevných odstínech.

Plotový systém je navržen tak, aby mohl být sestaven svépomocí průměrně zručným domácím kutilem. Další předností našeho systému je rychlá a ekonomická montáž. Na rozdíl od všech zděných plotů (z bloků, cihel, gabionu a dalších), dekorační betonový plot MAGICRETE nevyžaduje stavbu pásového základu po celé délce.


Pří montáže se provádí osazení sloupů do. Sloupek usadíte na připravenou patku kde jsou vytažené ocelové pruty a zalijete betonem, následně přisunete stěnu ke sloupu. Jde skutečně o rychlou a snadnou montáž, kterou zvládnete v krátkém montážním čase.


Výrobek je jako jeden celek, nehrozí tedy popraskání nebo jiné poškození klimatickými vlivy. OD 23Kč Detail produktu. OD 19Kč Detail produktu.


Panely jsou vhodné do našich klimatických podmínek, jsou odolné jakémukoli počasí a nevadí jim ani vysoké teplotní rozdíly. Každý plot je tedy jiný díky úžasné variabilitě. Vyberte si dekor, barvu, výšku i tvar zakončení vašeho nového plotu.


Nebojte se různých designových i barevných kombinací a vytvořte si oplocení přesně podle vašich představ. Dekorační betonový plot je založený na panelovém systému, přičemž plotové pole se skládá ze sloupu, který funguje jako nosná konstrukce, plotových panelů (vyplní mezi sloupy) a zákrytových desek, které slouží jako dokončovací prve. Neutrální vzhled a barevné odstíny se hodí ke každé architektuře.

Betónový plotový systém Chyžbet z blokov a stĺpikov, jednoduchá montáž vďaka systému zámkov. Díky našim plotovým komponentům se hliníkový plot stává skutečným vrcholem pozornosti. PLOTOVÝ SYSTÉM QUICK WALL STONE. Rovněž z hlediska ochrany soukromí a ochrany proti hluku a větru jsou betonové ploty v dnešních moderních zástavbách vhodnou alternativou. Vďaka svojim výborným vlastnostiam a dizajnu sa drevoplast stal moderným stavebným a architektonickým prvkom.


Stále častejšie sa používa ako výplň plotov. Neutrálny vzhľad sa hodí ku každej architektúre a nenechá žiadne prianie nesplnené. Rivago plotový systém ponúka riešenie ako prvky jednoduchosti spojiť do celku a dotvoriť ucelený dizajn vášho exteriéru. Nový železobetonový montovaný plotový systém sestává z nosných sloupků průběžných a koncových, výplňových panelů a zákrytových desek. Barvitý příběh o obléhání tajemného města je však vepsán i do moderního řešení plotového systému Brož Troja!


Oplotenie domu dostáva historický nádych. Veľmi atraktívne oplotenie vášho domu alebo záhrady ponúkajú plotové tvárnice Maclit, ktoré pripomínajú žulu či nahrubo opracovaný kameň. Drážkovaný plotový systém na seba upozorní novým dizajnom a jednoduchým systémom vyskladania.


Kombinovateľný s plotovým systémom Rivago. Charakteristika uzavretý povrch z pohľadu pohľadového betónu vďaka jednoduchému systému sa ľahko. Vlastní výroba, žádný dovoz, kupujete přímo od výrobce, žádná zbytečná marže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky