čtvrtek 13. prosince 2018

Elektrická minipračka

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Elektrická minipračka pre malé domácnosti, garsónky, chaty a internáty. ELEKTRICKÁ MINIPRAČKA NÁVOD K OBSLUZE Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte návod k použití. Skip navigation Sign in.


This video is unavailable. Stísněné prostory, malé množství prádla, časté stěhování to všechno jsou momenty, kdy oceníte přístroj se. Minipračku lze složit, což umožní snadné přenášení a skladování, víko pračky je při praní uzamčeno a má otvory pro vylévání vody po skončení programu praní.


MAXXX Minipračka Kombi 2vXPBprovedení: Deluxe. Návod uschovejte i pro budoucí možné. Osobní odběr na pobočkách. Plně funkční,výborný stav. Kapacita praní je kg, při ždímání pračka zvládne 5. Hyundai WM2Minipračka , vhodná pro menší domácnosti, chaty nebo dovolenou.


Už vás nebaví prát prádlo v ruce, nebo máte jen malé množství prádla? Mini pračka využívá klasické vířivé praní, bez ohřevu vypere až kg. Mini práčka uľahčí pranie menšieho množstva bielizne, ktoré by inak bolo nutné prať v ruke. Nakupujte Elektricka minipracka se susickou nejlevněji na trhu.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Určitě Vás zaujme funkce 2v1-mini pračka se ždímačkou. Například elektrická minipračka DOMO Super MW1má nízkou spotřebu energie, protože neohřívá, ale pere i míchá až kg prádla. Je vyrobena z kvalitního stabilizovaného plastu a buben s protichůdným pohybem se postará o dobré vyprání prádla. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Praktická malá pračka, již žádné ruční praní doma nebo na cestách. Interiérové dveře s povrchovou úpravou CPL laminát. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.


Professor MPZ 3minipračka. Před prvním použitím si důkladně přečtěte. Při praní v minipračce nepoužívejte žádné hořlavé či vznětlivé čisticí prostředky jako např. Pračky s horním plněním.


Minipračka se ždímačkou 2v dokonalý pomocník v malých domácnostech, garsonkách, na chalupách, chatách, hausbotech, studentských kolejích atd. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! DOPRAVA A MONTÁŽ ZDARMA. Přenosná pračka s funkcí praní, ždímání a máchaní je ekonomická, šetří energii i. Pracka na úpravu dĺžky remeňa je z ocele. Práčka Twister s funkciou pranie, žmýkanie a plákanie je ekonomická, šetrí energiu aj vodu.


Detail zboží HomeLife Dveřní síť proti hmyzu 2x 1cm. HYUNDAI WM 3je díky svým kompaktním rozměrům ideální do malých domácností, na koleje nebo chalupy. Maximální kapacita prádla je kg.


Obě konstrukční řešení jsou po stránce životnosti nebo pracích výsledků zcela rovnocenné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky