čtvrtek 13. prosince 2018

Past na mouchy

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach. Nákaza je netoxická: přitahuje mouchy a zabíjí je utopením ve vodě v pasti. Samozřejmě, vždy můžete vzít plácačku a zbavit místo otravného hmyz. Ale pokud jste jako já, chcete ušetřit svůj čas a energii a nejlepším řešením. Novou elektrický past na mouchy , který pracuje tím, že chytat mouchy bude jíst návnadu (obvykle cukru voda).


Víko se otáčí velmi pomalu, aniž byste rušili. Dodáváme vše na hubení much, od sprejů, přes lepové desky a mucholapky, až po klasické osvědčené plácačky na mouchy. Pověste past na hmyz na slunném místě v blízkosti okna nebo na balkón. Past je účinná na mouchy, vosy, sršně atd.


Důležité je dát do pasti něco co kvasí níkoliv vodu s cukrem aby past nelákala včely. Past můžete s úspěchem používat od jara do léta. Pracuje na jednoduchém principu. Past není vhodná pro vnitřní použití.


Mouchy naláká na nektar (voda s cukrem), který je umístěn v miskách na vrchní straně. Během hostiny se přes ně pomalu a. Na výrobu domácího lapače vos a much, který může být buď závěsný nebo jen tak položený na stole či parapetu, nepotřebujete žádné speciální pomůcky. Na krajních sloupech stříšky, která přikrývá sezení, visí poloviny rozřezaných pet lahví naplněných sladkou limonádou.


Lepová past na mouchy do okna. Snadno odstranitelná lepová past do okna s barevným slunečnicovým vzorem, který slouží jako kontrastní povrch k nalákání much. Mucholapka na okno - slunečnice. Tak máme pro Vás správné zařízení. Mouchám nabídnete něco dobrého a chytí se Vám do pasti.


Je to velmi důmyslně zpacována. Otáčivý kryt má přitom lamely, kterými mouchy dostrká do zásobníku. Tam pak bzučí se svými kamarádkami, dokud je nepustíte ven. Sticky-Trap je výrobce dodavatel lepidla na bodavý hmyz, lepových pastí a odborník v oblasti hubení hmyzu.


Náš poslední výrobek je Sticky-Trap Lep na ovády. STICKY MAT ZDARMA Pro každý nákup dodavame Sticky Mat zdarma ako darek ! Odesilame take na Slovensko pres Zasilkovna. Lapač na mouchy a létající hmyz ve tvaru válce. Fly Stick je díky své jedinečné konstrukci a účinnému lákadlu vhodnou náhradou klasické mucholapky v domácnostech či venkovních prostorách. Díky napájení 5V je extrémě tichá, takže Vás určitě rušit nebude.


Náplň není součástí výrobku. Léto je v plném proudu, příjemné slunečné počasí, ale daří se i komárům a jinému hmyzu, který nás obtěžuje. Pułapka na osy żółta Odzież pszczelarska Pułapka na osy, szerszenie, muchy,. Vhodné na odchyt ovocných mušek, v skladech ovoce a zeleniny, restauracích, ve vinárnách a všude tam, kde se vyskytuje nežádoucí hmyz. Používejte biocidní přípravky bezpečně.


Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a. Obtížný a někdy i nebezpečný hmyz k létu prostě patří. Dokáže nám ho někdy ale pořádně znepříjemnit. Dotěrné mouchy svojí všudypřítomností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky